Írnátok halas recepteket, amit másfél éves kicsi is ehet?
Figyelt kérdés
Szeretnék heti egyszer halat adni a kisfiamnak, de nincs ötletem, mit készítsek, és milyen halból. Csak gyorsfagyasztott hekket evett eddig egyszer. Én leginkább csak úgy szoktam készíteni, hogy olajban sütöm, de szívesen várnék egészségesebb recepteket, amit a család is meg a kicsi is meg tud enni!2010. nov. 30. 11:24
1/3 anonim 

válasza:

Én olaj helyett alufóliában sütöm a sütőben. Befűszerezem ízlés szerint, az alufólia aljára öntök pici olívaolajat, hogy ne tapadjon oda, becsomagolom és mehet a sütőbe. Nagyon fincsi így is és bármilyen hallal megcsinálhatod!
2/3 anonim 

válasza:

Mivel én félek a szálkától, egyelőre csak félkész halrudacskákat adok, valamint konzerv tonhalat, ahhoz adok paradicsomot összesütöm (két perc) főzök ki tésztát összekeverem. Ez elég gyors, egyszerű és heti egyszer valamelyiket én is adom.
3/3 A kérdező kommentje:
Mindkettőtök válaszát köszönöm!
A szálkáktól én is félek, a hekk elvileg szálkamentes, de mivel ennek ellenére szokott benne lenni néhány, így mindig átvizsgálom én is, mielőtt odaadom neki. Egy-kettőt mindig találok benne, általában a filé szélén.
2010. dec. 15. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!