Hogyan szoktathatnám le a dobálásról?
Figyelt kérdés
Itthon ritkán,de ha társaságba vagyunk gyakran eldob dolgokat,hiába fegyelmezem annál jobban csinálja.Szerintem magára akarja vonni a figyalmet.Főleg akkor csinálja ha nem rá figyelünk s nem ő van a középpontba/szerintem/.Sokszor megakadájozom,de mindig nem leszek mellette pl.:ovi.2és fél éves.2010. nov. 29. 14:55
1/1 anonim 

válasza:

Fiam is kétéves mult. Engem nagyon idegesit, őszintén. Kezére nem csapok, mert tök felesleges. Ha játékot dobál, lehajoltatom és összeszedetem vele. Nem érdekel, ha sír, ezt nem tűröm. Igy egyre ritkábban teszi. Néha kaját is röptet, ma túrórudi landolt anyósom hala mellett...azonnal rászólok, mondom, hogy nagyon mérges vagyok ezért és a hangomból is hallja...ha dobàl, elveszem előle a tányért, lekapom a székről. Erre megretten és utána hajlandó enni normálisan. Ha nem , akkor befejezte az evèst. Nagyon nem könnyü, de neked is kitartást. Egyre titkul nálunk ez a viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!