Melyik a LEGNEHEZEBB időszak a gyereknevelés első öt évében?
Figyelt kérdés
Leginkább olyanok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik már túl vannak rajta. És miért az volt a legnehezebb?2010. nov. 29. 09:00
11/14 anonim válasza:
Szia!
Ahogy közösségbe kerül,akkor lesz nehéz, a betegségek miatt,oviba pedig a sok durvaság miatt,amit nem tudsz kivédeni,sajnos.
A nagyobbik fiam 6 éves,az oviba báránykából farkas lett,nagyon rövid idő alatt.
Persze azt sem akarom,hogy vissza húzódó legyen,mert később abból is lehetnek problémái,de nincs köztes állapot.
Az oviban olyan jól el tudják egymást rontani a gyerekek.
12/14 anonim válasza:
hat nekunk a 4 ev volt gyotrelmes:( elso 3 evben volt egy mosolygos,nyugis arany gyerekem...a 4 evben mintha kicsereltek volna,onfeju es hiszterias gyereket hagytak itt nekem helyette:)))de ezt is tuleltuk,mar lenyugodott es egy aranymaszat)))nem lehet altalanositani..van olyan mano akinel a dackorszak meg sem mutatkozik es van olyan aki 18 eves koraig abban szenved:))))))szeresd olyannak amilyen:)))
13/14 anonim válasza:
nekem még csak 2 éves a kisláyom. én csak várom, mikor lesz könnyebb. nagyon nehéz és fájdalmas szülésem volt, 1 napot az intenzíven volt a kicsim. azán 3 hónapos koráig sokat sírt, mejd az zavarta hogy nem tud még kúszni mszni. majd jött a szeparáció, nehezen múlt el, na és a fogzás, meg tudomisén mi, 21 hós koráig éjszakát át nem aludt, a hozzátáláls nehezen indult 1 éves koráig csőd volt. a mai napig cicin alszik el, bár tejem az nincs. most épp a 4 utolsó foga jön, nagyon anyás lett, éjjel megint ébred, ja és térdig járunk a dackorszakban...szóval tavaly ilyenkor azt hittem, majd könnyebb lesz 1 év múlva már ,de nem lett, csak másképp sz@r. igazán kíváncsi vagyok, milyen lesz 1 év múlva....
14/14 anonim válasza:
Nekem 6-10 hónapos kora között volt nehéz, mert későn kezdett mászni, egész nap nyüglődött, pedig kizárólag vele foglalkoztam. A kajakérdés sem volt egyszerü, nem értem, hogy tudott egy ekkora kisgyerek igy kiforditani magamból a nemevéseivel...sokkal könnyebb lett, mikor mászott, majd későn ugyan, de járt vègre! Másfél évesen kezdődtek a komoly hisztik, elég korainak tartottam, de szigorral ès következetességgel két éves korára ritkultak az orditós napok. Szófogadó kisgyerek. Mivel nagyon hozzám van nőve, mindenhova követ , persze hogy wcre is, még inni is kijön velem a konyhába, addig sem marad egyedül. Ő ilyen:) biztos vagyok benne, hogy 3 évesen az ovis beilleszkedés minden rémálmomat felülmúlja majd:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!