Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Előfordult már, hogy a gyerek...

Előfordult már, hogy a gyerek előtt veszekedtél, kiabáltál hangosan a pároddal?

Figyelt kérdés
Velem már néhányszor sajnos előfordult, iszonyatos lelkiismeret furdalásom van, mert ha lenyelem a békát, akkor nem ordítozunk szó szerint. Legközelebb inkább kimegyek a parkba vagy nem tudom mit csinálok, de még egyszer nem leszek előtte indulatos! Szegény elkezdett sírni, 16 hónapos. Nem baj, ha rosszat is írtok, de picikét könnyítettem magamon, hogy legalább leírtam és megfogadom magamnak, hogy soha többet nem csnálok ilyet :S
2010. nov. 28. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen elofordult nem is egyszer.Nagyon nehez megoldani de muszaj,megha az embernek tobb gyereke is van es tulajdonkeppen szinte soha sincs gyerek nelkuli helyzetben.

4 gyerekes anyuka

2010. nov. 28. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi alapból nem vagyunk ordítozósak, de volt, hogy vitáztunk előtte. Mondjuk akkor még csak 3-4 hónapos lehetett. Valószínű, hogy érezte a feszültséget, vagy a hangsúly zavarta meg, mert egész éjjel nagyon sokat sírt. Szerencsére tényleg kevés dolog van, amin összekapunk a férjemmel, de próbálok nagyon odafigyelni, hogy ne a gyerek előtt vitassuk meg. Persze nem mindig sikerül, akkor igyekszünk a lehető leghiggadtabban megbeszélni.
2010. nov. 28. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Előfordult,többször is sajnos.
2010. nov. 28. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos többször is, ő is 16 hónapos, és igen, ő is sír ilyenkor. Már annyiszor megfogadtam, hogy előtte nem...azért szerencsére nem mindennapos ez. Hidd el, más is kiakad néha. és másnak is lelkiismeretfurdalása van...
2010. nov. 28. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult, sajnos amikor az embernek bedurran az agya, nem mindig tud tekintettel lenni a gyerekre.
2010. nov. 28. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is előfordult...ha elmegyek, hogy akkor durrogok magamban apuci persze jön utánam sőt hozza a gyereket is a karján és osztja az észt, mert hogy akkor nem szólok vissza a gyerek miatt.

Na volt már amikor leüvöltöttem a fejét, mert nem bírtam tovább cérnával.

Most már, ha emelkedik a hangerő a gyerek odajön ránk kiabál és meg is csapkod mindkettőnket...hagyjuk abba. 17 hónapos.

2010. nov. 29. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
nálam is volt ilyen sajnos.de nekem alapbol nagy a hangom igy a gyerek nem érez ebből semmit vagyis én nem észlelem.
2010. nov. 29. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer nálunk is előfordult. A fiunk 4 éves volt és rémülten állt és nézett minket és sírt. Na akkor megfogadtuk, hogy soha többet nem vitatkozunk a gyerekek előtt. Azóta ha már egy kicsit hangosabban szólok hogy vacsora (mert már 5 ször szóltam de senki nem mozdult) akkor is megkérdezi, hogy haragszok- e és mérges vagyok- e ?
2010. nov. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!