Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen név illik a Varga...

Milyen név illik a Varga vezetéknévhez? Fiam lesz.

Figyelt kérdés
először a Bódogra gondoltam de azt mondták hogy az nem szép név.most tudtam meg nem rég ,hogy fiam lesz:D
2010. nov. 28. 14:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Balázs, Bence, Kornél, Gábor, András, Armand, Dominik, ehhez elég sok illik szerintem, most hirtelen ezek jutottak eszembe.
2010. nov. 28. 15:00
 2/15 A kérdező kommentje:

kösz a választ !!

igen ez a baj hogy sok minden illik hozzá ,ja és nem akarom hogy tömegneve legyen

2010. nov. 28. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
A Bòdog tènleg randa:( mivel Varga, nem lesz könnyü,hogy ne legyen belöle tömegnèv,vagy ha túl különlegeset adsz, röhelyes nèv.
2010. nov. 28. 15:18
 4/15 anonim ***** válasza:
A Viktor szerintem illene hozzá és az nem is annyira tucatnév.
2010. nov. 28. 15:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Mivel a Varga "egyszerű" név, szerintem különleges illik hozzá. Nekem van két ismerősöm, akiknek a neve Vázsony és Bökény (testvérek). Ezek tetszenek és szerintem a Varga névhez is illenek.
2010. nov. 28. 15:50
 6/15 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:)
2010. nov. 28. 15:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Noel és a Zétény.Szerintem illik a Varga névhez ás talán nem is tucatnév.
2010. nov. 28. 16:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de valahogy furcsa az amikor a vezetéknév "egyszerű" és adnak mellé egy kacifántos keresztnevet. Feláll az szőr az ember hátán, amikor olyanokat hall, hogy Kovács Rómeó, meg Tóth Eszmeralda... Remélem nem bántottam meg vele senkit. Ha igen elnézést kérek!
2010. nov. 28. 16:36
 9/15 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!!!:D
2010. nov. 28. 18:02
 10/15 anonim ***** válasza:

Az én barátomat Varga Vidornak hívják. :) Sokak szerint ronda név, meg mindnekinek a törpe jut róla eszemébe -.- , de semmibaj, neki is tetszik és nekem is :D szerintem nagyon jó név. :D Különleges, és alig van belőle a világban. :)

Iskolámba jár egy fiú, őt Varga Dávidnak hívják. :)

2010. nov. 28. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!