Gyerekeimről szeretnék naptárat készíteni. Írnátok valami nagyon jó programot, magyar nyelvűt?
Olyasmit szeretnék ahol semmi nem fix,tehát minden változtatható legyen.Mesés háttérképeket szeretnék hónapnak megfelelőt(pl szept. falevelek,jún. hajó a vizen)
Ilyen képeket hol lehet találni vajon?Ilyet is írjatok,ha tudtok!
Szia!
En mindent Word-ben csinaltam. Eloszor megcsinaltam a tablazatokat a napokkal es datumokkal, utanna beillesztettem a kepeket, amit google-ben kerestem, azran kinyomtattam es papir-iroszerben lefuzettem.
cewe programot töltsd le arról az oldalról, amilyen bolt neked közel van, ott tudod majd átvenni, szerintem tök jó progi! Mindent úgy csinálsz benne, ahogy akarsz.
Én dm-ben szoktam, erre is beválthatod a 25%-os kupont pl.
Én tavaly ezzel csináltam:
nagyon jó lett!
Én is itt kaptam az ötletet. Kiemeltem neked a kérdésemet a számítógép programoknál. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!:)))
Mindet végig néztem,most már csak összehozom valahogy.
A dm-es tetszik a legjobban,csak az meg horror áron van:(
Többet szeretnék a családnak.
Azzal megtudnám csinálni az elképzelésemet.
Saját magam szeretném kinyomtatni (nem fotó minőségben)
aztán csak lefűzetném.
Kb 3 éve én is World-ban csináltam (A3-as méretben 1400Ft-ba került) ,de ott nem lehet képre képet tenni. pl erdő ösvény sok falevéllel(rajz,festmény)és a sarokban pl szívecske formában gyerekeimről egy kép beillesztve.
Köszönöm az ötleteket,azért még jobban átnézem őket!
Már sürget az idő,mindjárt itt a karácsony:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!