Kisfiam egész teste pöttyös. Mitől?
Figyelt kérdés
14,5 hónapos. Lehet a paradicsomtól? Mert tegnap este és ma este is kapott. Kapott már máskor is, de én mindig meghámoztam és a magok nagyját is kiszedtem, párom viszont, nem. Erre tippelek, nem jut eszembe más, amitől lehet és nem tudom a paradicsom szokott-e allergizálni.2010. nov. 24. 20:27
1/7 anonim válasza:
Igen, sajnos allergizálhat, de nem tudom hogy ezek az allergia jelei-e. Szerintem forduljatok orvoshoz! Remélem, semmi komoly!
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy allergia. Rajtam egyszer egy gyógyszer jött ki, pont így néztem ki. Akkor kaptam krémet, de igazából azt mondták magától is elmúlik pár nap alatt. Mikor megláttam a fiamat egyáltalán nem ilyedtem épp ezért, csak szeretném tudni mitől lehet, hogy máskor elkerüljük.
2010. nov. 24. 20:53
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem az algopyrintől voltak piros pöttyeim (allergia).
A piknik csomagból az erős paprikát nem tudom meg fogni, mert a rajta lévő vegyszertől úgy elkezd fájni a kezem hogy 1,5-2 órát hideg vízben kell áztatnom. Úgyhogy lehet hogy ő is erre allergiás.
Ha allergia itass vele tejet. Nekem bevált, ha nem volt itthon kálcium.
Amúgy nem lehet hogy rózsa-, vagy bárányhimlő?
4/7 Zsüly18 válasza:
szia!
vagy himlős,vagy vírus kiütések,vagy allergiás vmire!
nekünk is voltak pöttyök és az orvos azt mondta h allergiás a kutya macska szőrre!
5/7 A kérdező kommentje:
A himlő eszembe se jutott és nem csak azért, mert nincs olyan az ismerősi körünkben,akinek himlős lenne a gyereke, hanem mert az nem így néz ki. Ez is piros, az is piros, de teljesen más. Macska nincs, kutya van, de a kutyával már többször is érintkezett és nem lett semmi baja. Nagyon a paradicsomra tippelek, mert aztán olvasgattam olyanokat, hogy valakinek a gyereke attól lett. Mint írtam én mindig meghámoztam neki, meg magtalanítottam, kiwit is kapott már, de azt is mag nélkül.
2010. nov. 25. 10:51
6/7 anonim válasza:
Nem volt mostanában beteg? Mi pont most voltunk allergia vizsgálaton. Kiderült, hogy egy hónapja volt köhögős náthája, és abból maradt benne a vírus. Másfél hét alatt lemegy. És állítólag ez csak egyszer fordul elő. Utána soha többet. Még annyi, hogy nálunk egyszer eltűnt, aztán megint előjött, de másfél hét után tényleg elmúlik.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, soha nem volt még beteg.
2010. nov. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!