Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekülést be lehet kötni...

Gyerekülést be lehet kötni anyósülésre, előre?

Figyelt kérdés
Nincs légzsák a kocsiban.
2010. nov. 24. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó:hogyhogy milyen típusú gyermekülésben?BÁRMELYIKBEN!A hordozót menetiránynak háttal lehet CSAK bekötni,a gyerekülést CSAK menetiránnyal egyezően.Az mindegy,hogy milyen ülés.Amíg kisebb a gyerkőc(és a 9-18 kg,illetve a 9-25 kg használható ülésekről van szó) az ülés saját övével van bekötve,az ülése pedig a kocsi övével az autóüléshez,amikor ezt már kinövi a nagyobb(15-36 kg)kategóriás üléseket és a gyerkőcöt is az autó biztonsági öve fogja(illetve ha isofixes az ülés,akkor csak a gyerköcöt fogja az öv,de ugye elöl nincs isofix rendszer az autókban,csak hátul).Szóval nyugodtan előre teheted.Ha hosszú útra megyek a fiammal(hétfőn Bécsbe kellett mennem)én is előre teszem az ülését(9-18 kg,BébéConfort Axiss),és a légzsákot-természetesen-kikapcsolom.
2010. nov. 24. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs,a 15.37-es válaszolónak írtam!
2010. nov. 24. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

15:37-es vagyok.

A kreszt frissen tanuló válaszoló írta, hogy csak menetiránnyal ellentétesen lehet előre gyerekülést tenni. Tudtommal létezik olyan gyerekülés (nem bébihordó), ami háttal is beköthető (talán Ferrari márka). Vagyis a gyerekülés használati útmutatójában elvileg szerepelnie kell,hogy háttal is beköthető-e.

Ha nem, akkor hivatalosan előre nem teheted.

2010. nov. 24. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:

A 0-18 kg-os kategóriába tartozó gyereküléseket (nem bébihordó) be lehet kötni előre, mivel menetiránnyal háttal is köthetők. A többit csak a hátsó ülésre lehet, az elsőre nem.

rendőr anyuka

2010. nov. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!