Miért nem lehet elmenni vele sehova?! Mindig csak a hiszti!
10 perc akart lenni.
Köszi a biztatást, most nagyon ki vagyok akadva :( Kicsinek ő is egy kis angyal volt, de mostanában tiszta kibírhatatlan. Itthon is csak rosszalkodik, állandóan rá kell szólni és most már máshol is :( Nem engedhetem el szaladgálni egy plazában vagy boltban, mert max akkor maradna nyugodtan. Nekem meg ég a feje, mert az egész üzlet minket nézett hogy vonyít
Nem tudod úgy csinálni, hogy először fél-háromnegyed óra játszótér, ahol annyit rohanhat-mászhat amennyit akar, aztán mentek boltba, és akkor talán már megül a nagy fém bevásárlókocsiban? (Esetleg akkor add neki közben a kezébe a majszolnivalót?)
Nekem úgy tűnik, hogy otthon is "be van zárva", aztán akárhová kell mennetek, mindenhol csak "nyugton kell maradnia".
A sétálást meg vannak gyerekek, akik nem élvezik. Kell nekik az "akció".
Az én lányom is ugyanezt csinálja,pedig korábban olyan volt mint egy kisangyal.
A boltoktól és bevásárló központoktól teljesen megvadul.
Arra esélyem sincs hogy fogjam a kezét,és a bevásárló kocsiban is maximum 15 -20 percet van el.
Ölben is csak 5-10 percet,de amúgy sem bírnám hosszabb ideig cipelni.
lányom 4 éves, sajnos vele most sem lehet elmenni sehová még akkor sem, ha neki veszünk valamit. Vásárolni meg főleg. Bevásárlóközponban csak-csak elvan e kocsiban tolva, de kisebb boltba megyünk a földön fetreng, sőt már volt olyan is hogy kiszaladt a boltból a városban, én még a táskát pénztárcával telefonnal otthagytam hogy utánna menjek, a sok ember között alig tudtam elkapni, mint aki bekattan, és később nem tudja elmondani miért csinálta,.
És a 18 hós kisfiammal érdekes módon még a hivatalos ügyeket bank stb is könnyeén el tudom intézni, nyugodtan ül a széken míg én beszélgetek.
bocs hogy beleírtam, de remélem kisfiad csak a foga miatt nyűgös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!