Mikortól érdemes zenét és éneket tanítani kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 és fél éves, nagyon szépen és dallamosan énekel, szereti a zenéket.2010. nov. 24. 09:29
1/2 kisnita válasza:
Már simán lehet.
Én 3 évesen 1 hét alatt megtanultam lejátszani zongorán a boci boci tarkát pedig nem voltam egy csoda gyerek! Azóta is sajnálom, hogy a szüleim nem taníttattak engem, kitudja azóta már hol tartanék...
Nagyon korán megmutatkozik ha egy gyereknek érzéke van a zenéhez. Most 16 hónapos a kisfiam és már nála is meg lehet figyelni, hogy érdeklődik a zene iránt és nagyon jó a ritmus érzéke. Én biztos taníttatni fogom.
Ha a későbbiekben is látod rajta, hogy kedve van az ilyesmihez akkor érdemes lenne zenetanárhoz járatni és megtanulhatna hangszeren is játszani. Persze sosem szabad erőltetni csak akkor csinálja neki is van hozzá kedve és nem teher neki, ez a lényeg.
Remélem sokra viszi a kislányod :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, a Te kisfiadnak is sok-sok sikert kívánok!
2010. nov. 24. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!