Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyerek ha még cumizik...

3 éves gyerek ha még cumizik az nagy gáz?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam még mindig cumizik, és ez nekem nagyon cikis, mert már egyévesen le akartam szoktatni, de egyszerűen amint elvettem 3 napra a cumit csak éjszkára adtam vissza, szóval mindig felijedt éjszaka, sírt álmában hisztizett érte stb.ezért visszadtam és 3 havonta újrapróbálkoztam elvenni, de sehogysem sikrül, ezért mindig megkapja , és most már ott tartunk, hogy nappal is akar cumizni.Ez őrület, mert nemsoká megy óvodába januártól, és akkor oda tuti nem engedik be a cumit egy ilyen nagy gyereknek.Hogy szoktasssam le? Tapasztalatokat kérek nálatok hogy ment ez?És milyen idősen szoktattátok le gyereketeket?
2010. nov. 24. 09:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni, majd elhagyja előbb utóbb, mert ő is majd érezni fogj ahogy ciki, hogy csak neki van a szájában, barátnőm kisfia is így volt vele, az oviban még cumizott, de már érezte hogy ez ciki, és egy idő után a bejárat előtt már kivette a szájából, aztán lassan el is hagyta

felnőttként senki sem cumizik :)

2010. nov. 24. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:

nem azért, de sztem kevesen adnak passzióból cumit a babájuknak. könyű annak akinek jól alvó, könnyen megnyugtatható gyereke van! az enyém spec olyan volt, hogy csak akkor nem üvöltött ha kapott cumit. olyankor nem volt jó se a ringatás se a cicim. csak cumi. nem kellett volna odaadnom?... a main apig ha vmi baja van, pl beteg, vagy megijed, akkor kéri a cumit . vagy ha a foga jön. én igenis odaadom neki. sztem a nappali cumizást meg kell finoman, szelíden szüntenti, figyelemelterelés, meggyőzés ((ilyenn ag yfiúnak már nem kell stb). de nem szabad erőszakoskodni!

23 hónapos a kislányom

2010. nov. 24. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam,hogy a sok cumi valami bajt okoz a fejlődő fogaknak...ha ez nem nagyon igaz,vagy csak nagyon kevés bajt okoz,akkor szerintem maradhat a cumi!
2010. dec. 6. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!