3 éves gyerek ha még cumizik az nagy gáz?
szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni, majd elhagyja előbb utóbb, mert ő is majd érezni fogj ahogy ciki, hogy csak neki van a szájában, barátnőm kisfia is így volt vele, az oviban még cumizott, de már érezte hogy ez ciki, és egy idő után a bejárat előtt már kivette a szájából, aztán lassan el is hagyta
felnőttként senki sem cumizik :)
nem azért, de sztem kevesen adnak passzióból cumit a babájuknak. könyű annak akinek jól alvó, könnyen megnyugtatható gyereke van! az enyém spec olyan volt, hogy csak akkor nem üvöltött ha kapott cumit. olyankor nem volt jó se a ringatás se a cicim. csak cumi. nem kellett volna odaadnom?... a main apig ha vmi baja van, pl beteg, vagy megijed, akkor kéri a cumit . vagy ha a foga jön. én igenis odaadom neki. sztem a nappali cumizást meg kell finoman, szelíden szüntenti, figyelemelterelés, meggyőzés ((ilyenn ag yfiúnak már nem kell stb). de nem szabad erőszakoskodni!
23 hónapos a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!