Hogyan kell infralámpázni egy 2,5 kisgyermek arcát?
Figyelt kérdés
Milyen távolságból, mennyi percig és naponta hányszor lehet, ha meg van fázva? Állítólag le kell takarni a szemét, de mivel és hogyan, mikor állandóan mozgolódik, meg hát egy 2,5 éves szerintem nem tűri el (legalábbis az enyém), ha letakarom a szemecskéjét ... pl. polaroid napszemcsi nem lenne elég a szeme védelmére...?2010. nov. 23. 13:52
2/2 anonim válasza:
Mi úgy csináltuk a 2 és fél éves lányommal, hogy a dohányzó asztalra tettük a lámpát és mellé ültünk ketten a fotelba (nagyon alacson fotelunk van). Félig oldalról, félig szemből jött a fény olyan 30-40 cm távolságból. (Neki középfül és enyhe arcüreg gyulladása volt.) Imádja a mesekönyveket, így mi közben olvastunk. Nem takartam el a szemét semmivel, csak mondtam, hogy ne nézzen bele. De amúgy is jobban érdekelte a mesekönyv. Napi 2-3-szor 15-25 percet lámpáztunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!