Mit gondoltok, hiszti, vagy valami viselkedési zavar lehet?
Két éves fiam, néhány napja, iszonyat "hisztis" lett. Ha valami felidegesíti, vagy nem úgy van ahogy ő akarja, nagyon dühös lesz. Verekszik, dobál, ajtót ötvenszer becsapja. Sose volt ilyen. Lehet valami utaló jel,hogy nincs rendbe valami? Vagy ez is egy korszak? Naponta kétszer háromszor is előfordul.
Illetve párhuzamosan peluscsere is problémát okoz. Wc-ről,biliről hallani sem akar. Egyszerűen kőkeményen tiltakozik,és kezdődik a dühroham. Ötletek,tapasztalatok?
Hiszti!
Az én másfél éves fiamnak is volt 1 ilyen hete...én gyakorlatilag minden nap sírtam,hogy mi van a gyerekemmel.Földhöz vágata magát,üvöltött.(Ő mondjuk nem verekedett.)Aztán hipp-hopp elmúlt,azóta nem hisztizik,megtanultuk,hogy ha akar valamit akkor mondja (ha máshogy nem tudja,akkor azt,hogy kérem).
Terrible Two - tesztel, hogy meddig mehet el. Hirtelen raebredt, hogy o bizony manipulalni tudja a felnotteket a hisztivel, legy hatarozott es ne hagyd, hogy a fejedre nojjon.
Egy kis segitseg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!