Mit tennétek a helyemben? Nagyon fontos!

Pont ezt akartam javasolni. Pl. a bölcsiben is megkérdezheted, vállal-e ilyet valaki, vagy nem tudnak-e valakit ők. Pl. nyugdijas bölcsis gondozó, nyugdijas óvónő.
Nekem "bébiszitter" volt egy nyugdijas ovis dajka, ha gond volt, szóltam, jött, a gyerek imádta. Ha kellett, elvitte magához is.
Ő biztos örülne a plussz pénznek, ha nem megterhelő neki a dolog. Nem túl jó a nyugdijuk...
Ez sajnos nem jó megoldás!
Még ötletek???

Több dolgot nem értek, most már kérdezek is...
Hajnalban te mmár nem vagy ott, mire felkel és valaki elviszi a bölcsibe, ergo ez kész tény lesz neki, nincs kibe csimpaszkodva üvölteni.
Este már alszik, mikor ti műszakot cseréltek, ergo megint tök mindegy, ki van vele.
Mikor bölcsibe adtad, akkor mire gondoltál, hogyan fogod megoldani? Gondolom, volt valami elképzelésed.
Ha a béredből nem tudsz kitermelni pl. 20.000 Ft-ot erre, akkor vissza kell menni gyesre, nem tudok jobb megoldást. Ingyen senki nem fogja vállalni természetesen.

Mindenki más, és minden pici is ugyanúgy. Én csak a környezetemben élők példáját tudom elmondani, mert nekem még csak egy van, de én biztos nem vállalnék még egyet, amíg ilyen pici. Nem tudsz annyit törődni a kisbabával mint amennyire igénye lenne, és a nagyobb is még igényli az anyukáját. A barátnőm gyerekei közt 27 hónap van, de szegény nagyon kivan készülve. Nem igazán van segítsége, és amíg a nagyobb babaként egy nagyon nyugis, keveset síró baba volt, addig a kisebb állandóan sír, folyamatosan dajkálnia kell. A lány is hisztizik, ha az anyja nem foglalkozik vele, mert a kicsit eteti, altatja, így az idegei a végét járják. Néha elviszem a nagyot sétálni magunkkal, de én most megyek vissza dolgozni, így örülök, ha a sajátommal lehetek majd. Sokszor mikor sétálnak együtt hárman, a pici sír a babkocsiban, a nagy rángatja az anyja nadrágját, hogy vegye fel, neki a kezében a kismotor, tolja a kocsit, nem tudja cipelni őt is, erre megmakacsolja magát, és sírva fakad ő is, de egy tapodtat sem mozdul. Nem könnyű, az altatásokról már nem is beszélek.
De ha Te úgy érzed, hogy minden vágyad egy pici baba, és esetleg még segítséged is van, akkor persze vágjatok bele. Meg mint mondtam minden gyerkőc más és más, lehet hogy a tied egy kis nyugis tündér lenne. Az én fiam egy áldott jó kis kölyök volt, és most is az, így biztos, hogy másodszorra egy folyton síró picit kapnék a sorstól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!