Ha gyurmáztok vagy festetek 2-3 éves kisgyerekkel, vesztek speciális, kifejezetten gyerekeknek való gyurmát és festéket vagy használjátok az "általános" gyurmát, festéket?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 21:12
1/4 anonim válasza:
Én a play dooh-t vettem, ennek jó illata van, nem ragad a kezünkre. Megenni ezt sem ajánlott, de úgy sem hagyom egyedül vele. Festéket még nem próbáltam használni.
2/4 anonim válasza:
Szintén a Play doh-t használjuk. Szerintem fontos a jó minőség, mert óhatatlanul kerül a földre, szőnyegre, ruhára. Festékből, filctollból és zsírkrétából olyan van ami vízzel lemosható. Lehet hogy drágább, de nem kellett még kidobni miatta ruháját, viszont amit az oviban használtak az kimoshatatlan foltokat hagy.
3/4 anonim válasza:
Gyurmából megúszhatod olcsón ha te csinálod és akkor olyan színűre fested amilyenre szeretnétek.
Neten találsz rengeteg receptet.
4/4 anonim válasza:
Amikor én kicsi voltam, sóliszt gyurmával játszottam, én ugyan nem ettem meg, de a kutyánk igen. Volt olyan festékem, amivel ujjal lehetett festeni, gondolom, az is ilyen gyereknek való, és olyan zsírkréta, ami nem tartalmaz mérgező anyagokat. (a csomagolásán egy gyerek volt, amelyik rágta a zsírkrétát). Sajna ebből én azt szűrtem le, hogy lehet rágni, és szétrágtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!