Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lesz zöld színű a kaki...

Mitől lesz zöld színű a kaki egy 3és fél éves gyermeknél? Semmi zöldet nem evett, és vasat sem szed.

Figyelt kérdés
3éves kisfiam ma reggel arra ébredt,hogy nagyon szomjas,majd kihányta a vizet,amit adtam neki vizet.Utána megint inni kért,de már csak pár cseppet metem neki adni,de az is visszajött.Bármit adtam neki,mindentől hányt.Rá kb 2és fél órára lecsillapodott és evett pár falatot is+ivott.Utána meg kakilt és kicsit nyálkás de zöld színű volt a kaki.Nem ment a hasa.
2010. nov. 14. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Holnap vidd el orvoshoz és kérjetek széklettenyésztés.
2010. nov. 14. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:
az én fiam és lányom hasonló tünettel kezdte. remélem nálatok nem fajul addig mint nálunk. Amíg szarul van és hány, addig csak diéta (krumpli, keksz, tea). minden falatot és kortyot 5-5 perces szünetekkel. a dokihoz vidd el, ő adhat pontos diagnózist és esetlegesen gyógyszert. nálunk vírus okozta, épp ezért nem kaphattak antibiotikumot, ki kellett ürülni a szervezetből a normaflort szerintem felírja a doki.
2010. nov. 14. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!