Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek ha a fiam már 4ik...

Mit tegyek ha a fiam már 4ik napja szenved a kakilástól?

Figyelt kérdés
Már attól félek hogy belé sül,már kipróbáltam mindenfélét,de valahogy semmi sem használt.Valakinek valami hasznos bevált tipp,jó tanács?Kérlek segítsetek,mert már nagyon sajnálom hogy csak szenved szegénykém.Köszönöm előre is.Egy nagyon aggódó anyuka.
2010. nov. 12. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Laveolac szirupot adtál már?
2010. nov. 12. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem,hanem dupholac szirupot használunk,de hiába ,képes 1hétig is vissza tartani a kakilást is,és már nemtudom hogy mit csináljak.Ez a szirup amit mondtál az elég hasznos,ez valami hashajtó?
2010. nov. 12. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Glicerin kúp, parafin olaj, vagy próbálj meg tejet itatni vele utána meg narancs levet vagy csinálj turmixot és tegyél bele szilvalekvárt. Nekünk ezt mind orvosunk tanácsolta.
2010. nov. 12. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is Laevolac szirupot használunk,de ha azonnali hatást szeretnék akkor glicerines kúp,ettől fél órán belül siker van.
2010. nov. 12. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok, gyógyszertàrban lehet venni a Laveolacot, de most adj glicerin kupot, mert muszáj megoldani a bajt. Fiam 2 éves és letépte 22 hósan a pelust, azóta bilibe/wcbe pisil, de gatyába kakil. Amig próbáltam bilire könyörögni, 4-5 napig tartotta vissza a kakit, mert már inkább sehova nem kakilt:( most egyszerüen hagyom bekakilni, holott szól, hogy kaka, de nem kezdem azzal, hogy megyünk a bilire. Ha mondom, nemet mond. Ha tovább eröltetem, sirni kezd és visszatartja. Nálatok nem ez a gond?
2010. nov. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!