Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek apának a lányom...

Mit vegyek apának a lányom nevében karácsonyra?

Figyelt kérdés

kulcstartó,fényképes dolgok kizárva.

Kártya naptárt csináltatok,de még kellene valami.KÖszi

2010. nov. 12. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
keress vissza ma már volt egy ilyen kérdés ott adtak válaszokat hátha találsz benne Neked tetszőt!
2010. nov. 12. 14:07
 2/9 A kérdező kommentje:
egy kérdést találtam,de ott általános dolgokat mondtak,én valami személyeset szeretnék,ami a lányomra emlékezteti.A "szokásost" kapja tőlem.
2010. nov. 12. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kiskönyvet vettem, az a címe, hogy apa csak egy van.

Tavaly karácsonyra tollat kapott tőle "legjobb apa" felirattal:)

2010. nov. 12. 14:17
 4/9 A kérdező kommentje:
ez a toll jó!Azt használná is legalább!Köszi!
2010. nov. 12. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Hány éves a lányod?:) Mert, ha elég érett hozzá, csinálhatnátok anya-lánya ajándékot. :)

Én(14) kishugommal(most 7 éves) karácsonyra csináltunk apának együtt ajándékot. Egy A/4-es lapra ragasztottunk családi képeket, meg rajzoltunk, meg írtunk rá. :) Szerintem nagyon aranyos lett. :D Apának nagyon tetszett. Névnapjára gyöngöt fűztünk neki, szitén közösen, születésnapjára meg "tortát" kapott. Igazából annyiból állt a torta, hogy két Kinder szeletet egymás mellé tettünk, és arra raktunk gyertyákat. :) Mi hugommal nagyon jól szoktunk szórakozni. :) Közelebb is hozott egymáshoz minket. :)

2010. nov. 13. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly a lányom nevében (fél éves volt karácsonykor) egy fényképes bögrét csináltattam neki, természetesen a gyerkőc képével.

Kellett egy bögre a munkahelyére, hát nagy volt az öröm emiatt.

Az ideit még nem sikerült kigondolni.

2010. nov. 13. 07:25
 7/9 A kérdező kommentje:
2 éves lesz ,ugyhogy még nekem kell kiagyalni:-)
2010. nov. 13. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kézlenyomat?
2010. nov. 14. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly a kisfiam karácsony előtt 2 héttel született, az apukája olyan egérpadot kapott karácsonyra, amin Ő meg az elsőszülöttje van!:)
2010. nov. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!