Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tudnék csinálni, hogy...

Mit tudnék csinálni, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
2 éves lányom kb.2 hete náthás lett.Olyan 3-4 napig folyt az orra(vizes),utána besűrűsödött a váladék és azóta még mindig "termelődik" az orrában ez a sűrű cucc.Nem zöldes,sima fehér,de egyszerűen nem értem,hogy miért nem múlik el.Ki tudja már fújni ügyesen,de azért egy nap egyszer ki szoktam neki szívni,nehogy gond legyen.Meg használok orrsprét is.Tudtok adni valami tanácsot?Vagy mikor múlik már el?
2010. nov. 12. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen orrsrét használsz? Mert ne tengerivzeset, hanem rendes gyerek orcseppet vegyél. Szívd ki jól az orrát, és utána csepegtess.

Doki látta már? Én rákérdeznék...

2010. nov. 12. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.Felváltva használok Nasivin Sanft orrsprét és Sterimart.Kijön a váladék,de újra lesz benne megint.Dokihoz nem vittem el,mert csak sima nátha/meghűlés volt,se láz,se köhögés.De ha hétvégén sem szűnik meg,akkor hétfőn viszem.

Várom még a tapasztalatokat,tanácsokat.

2010. nov. 12. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk kb 3 hétig tartott az orrfolyás, és szintén nem volt semmi egyéb tünete a 2 éves fiamnak. Mi közben találkoztunk a védőnővel és azt mondta, hogy ez lehet elég hosszadalmas, és hogy amíg nincs más tünet, addig nem kell orvoshoz menni. Én is kicsit tartottam attól, hogy a rendelőben még inkább összeszed valamit a fiam. Viszont azt olvastam valahol, hogy attól még lehet a gyereknek arcüreg gyulladása, hogy nem lázas stb. Így telefonon beszéltem a dokinkkal, ő sem látta szükségesnek, hogy bevigyem hozzá a fiam. Szerintem, kérdezd meg az orvosotokat, mi legyen.
2010. nov. 12. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Ha hétfőig nem múlik el,mindenképpen elviszem orvoshoz.
2010. nov. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!