Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek hány éves a gyermeke és...

Kinek hány éves a gyermeke és hányszor kapot már élete során antibiotikumot?

Figyelt kérdés
Csak mert kislányom 2.5 éves és miota megkezdtük 10 hete a bölcsödét már 5-ször kapott ,teljesen el vgyok keseredve ,és januárig ki is vettem a bölcsiböl hogy erösödjön meg egy kicsit már ez nem állapot sztem,bár az orvosoknak ez olyan természetes,vagy csak én látom ilyen kritikusan a helyzetet,nyugtasson már meg valaki hogy tul leszünk ezen hamar,és már egyre könnyebb lesz. Vagy nem?
2010. nov. 11. 13:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
termésuetesen kapja kuraszerüen meg ha beteg a normaflort,mellette a cebiont és most 2 hete elkezdtem adni neki az orvos ajánlásával az immuno glukant,rem beválik,hát az orvos az a fajta hogy antibiotikum ,de már nem fogom ide járatni gyermekemet,mert találtam egy olyan orvost aki utoljára irja fel az antib.-t, holnaptol igy ismét elkezdjük a bölcsit vagy folytatjuk már azt sem tudom a sok hiányzás után hogy mit csinálunk,remélem nem lesz karácsonyra beteg,nem lenne meghitt és békés ,de lehet karácsony elött egy héttel már nem is viszem,köszönöm a gyors válaszokat.
2010. nov. 22. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!