Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjunk egy 5 éves kislány...

Mit adjunk egy 5 éves kislány születésnapjára? Tippek? A kislanyomnak a kisbarátnéja, most lesz 5éves, mit vigyünk..? Kertes házba laknak, olyan 10e ft körül gondoltam valamire, tehát nem több 10ezer vagy nem 1-2ezer sem azért.. Köszönöm előre

Figyelt kérdés

ápr. 24. 10:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

6# szupercicas ridikult honnan vegyek?

Értem én hogy jó ötlet de van 77ezer uzlet, melyikbe menjek?

A hajpánt jó ötlet,igen

ápr. 24. 15:22
 12/18 A kérdező kommentje:

9# "ilyen viselkedést" minek kell a másikba állni? Inkább ez a kérdés hozzád?

Mondtam egy kiinduló összeget ,hogy például sacc/kábé ennyi belefér.

Attól még ha adok nem várok el.

Mindegy, a lényegre koncentraljunk az ajándékra, nem beszólni.

Köszi

ápr. 24. 15:26
 13/18 A kérdező kommentje:

Gyongyfűzőt honnan lehet venni valami szépet?

Tippek?

Azt az én kislányom is szeretné..

Es köszi a jó tippeket!

ápr. 24. 15:28
 14/18 A kérdező kommentje:

7,8,9 # akkor ti nem láttátok hogy például a latin amerikaiak hogy unneplik a szuletesnapokat foleg a gyerekeknek.

Nekem /nekünk például az a modell nagyon tetszik.

Van aki szeret tenyleg egy csodás napot, bulit csinálni.

De légyszi ne térjünk el a témától, nem kritikát kérnék kérek szépen hanem tippeket!

Köszönöm előreis, es azt is amit eddig adtatok(a tippeket)

Még jöhet nyilván :)

ápr. 24. 15:46
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Kártyajáték pl.

Djeco Diamoniak

Clementoni Candy Catch

Dobble Disney hercegnők

Uno junior (állatos/ Barbie-s/ örökmozgó vagy Mancs őrjáratos)

ápr. 24. 21:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Társasjáték is lehet ,olyan hercegnőst láttam a valahol. Guritani kell, utanna lépni,bemsnni a házba stb., rövid játék.

Az is jó lehet?

ápr. 26. 07:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Ezt nem ismerem. Tudnál küldeni róla egy linket?

Társasjátékot szerintem hosszabb távra érdemes venni, főleg hogy most nyáron úgysem fog annyit előkerülni. Egy kártyajáték praktikusabb, azt utazáshoz, strandra is tudja vinni magával. Jobban kihasználható.

De ha már társas, akkor valami olyan legyen, ami megfelel az életkorának 5+ vagy 6+ ne ilyen kicsiknek való. Leírás alapján az inkább 3+ lehet, amire gondolsz.

ápr. 26. 17:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a társas nagyon babásnak hangzik, ekkora gyereknek már mehet komolyabb. Nálunk most a Cirmos cimborák, az Uno flip, az Activity my first és a Quartet az abszolút kedvencek.
ápr. 27. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!