Mit csináljak hogy érdekelje az evés ivás a kisfiamat?
Figyelt kérdés
18 hónapos. 4 hónapja eszik pürét nagyon nehezen ment a hozzátáplálás már a világ összes orvosát megjártuk semmi baja. Most viszont ott tartunk hogy szerintem megutálta. Bevallom igen hibás vagyok mert sokat erőltettem. Már semmit nem eszik. Közbe próbálom a darabosat nem rág csak nyel. De van hogy képes egész nap nem enni és inni és ettől már idegbeteg vagyok. Ne kövezzetek most jó tanács kéne ha kell a nulláróltegnap 21:40
1/6 anonim 

válasza:

Korai fejlesztes, evesterapia.
Ez nem az az eset, ami csak egy kis elattani nem eves,amit par gyakoris tanacs megoldhatna, ezzel foglalkozni kell.
2/6 anonim 

válasza:

Elsőnek tökéletesen igaza van. Keress evésterápiával foglalkozó szakembert, és ő segít!
3/6 A kérdező kommentje:
Korai fejlesztőben valóban nem voltunk. De evesterapeutánál voltunk. Még a heim pálban is voltunk
tegnap 22:57
4/6 anonim 

válasza:

De sajnos úgy tűnik eddig mégsem jártatok sikerrel, tovább kell mennetek, mert ez nem olyan szintű probléma, amire bárki innen tudna válaszolni, még ha hasonló cipőben is járt, mert minden eset egyedi. Próbáljátok meg a kiskanálkommandót, jó szakemberek vannak náluk, illetve abban is tudnak segíteni, hogy milyen irányba, milyen szakorvoshoz kellene még mennetek ha a probléma túlmutat az evésterápia keretein.
5/6 anonim 

válasza:

Feltétlen szakember!
Akkor sikerült elkezdened pürézni vele, amikor mások már kb teljesen el is hagyják a pürét. Ez nem olyan kis lemaadás, hanem valami alapvető gondja van az evéssel.
Persze ne aggódj, lehet ez most nehéz, de rendbejöhet és idővel nyoma sem lesz, hogy ez ilyen nehéz volt.
6/6 anonim 

válasza:

A kiskanál kommandó is foglalkozik ilyesmivel. Érdemes lehet felkeresni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!