Mi volt az idei legidegesítőbb dolog a húsvéti rokonokhoz járás kapcsán a gyereketekkel kapcsolatban?

Ez valami provokáció?
1. Nagyon túlzás ez a hisztéria, ha beteg gyerekről van szó. Ha minden egyes alkalommal lemondanánk valami találkozót, mert valakinek a gyereke beteg, akkor soha nem látnánk egymást. Uncsi. Ha felszállsz a buszra, különb fertőzéseknek teszed ki a prüntyőkédet, mint egy tipikus óvodai takonykór. Nem beszélve a lappangási időről.
2. Akkor nem adod bölcsibe. Kit érdekel? Végeredményben nem azt csinálod úgyis, ami nektek jó? Miért nem lehet megmondani ilyenkor, hogy kedves Juliska, a mi Pistiként nem megy bölcsibe, mert nincs semmi okunk rá, hogy elvegyünk olyantól a helyet, akinek viszont nincs más választása?
Nem provokáció.
1., nem mindegy, hogy felszállsz egy buszra, ahol TALAN beteg valaki, vagy olyan helyre mész, ahol tuti beteg, ráadásul gyerekek, akik köhögnek mindenki arcába, csak nem tudtál róla.
2., megmondtam ezt így, ahogy leírtad, csak vannak "okosok", akik ilyenkor is jobban tudják, neked mit kéne tenned.... :D

Nem evett a lányom anyóséknál, csak levest, mert nem volt spagetti 🤣.
Oké, Asperger szindrómás, de azért volt töltött káposzta, szarvaspörkölt, krumpli, tészta.... Lehetett volna válogatni.

Ilyen beteg gyereket cipelő rokonom nekem is van.
Az egy éves fiam üvegébe simán beleivott az ő gyereke, majd úgy másfél óra múlva közölte, hogy akkor mennek is, mert amúgy kovidosok nem akart ennyit itt időzni.
Két nap múlva 39.5 fokos láza lett az én egy évesemnek. Na ezért nem mászkálunk beteg gyerekkel vendégségbe. Nem járunk busszal.
Nem emiatt, de mi már inkább programozunk ünnepekkor.

11 hónapos totyogósom van. Külön kérek mindenkit, hogy NE vezessék kézenfogva. Ezt sajnos gyakran meg kellett ismételnem.
A másik, hogy anyósom állandóan sír, hogy keveset látja az unokáját (amúgy jól kijövünk, jó nagymama), de ott létünk alatt tik-tok videókat keres nekem, a gyereknevelésről, az helyett, hogy babázna...
Igazából a legrosszabb mégis a hazaút volt, mert a 1,5 órás utat végig sírta, nyafizta a baba.

A kötelező locsolkodás.
Anyósomtól fél a gyerekem és ahogy látom még undorodik is tőle.
És képesek rászállni minden találkozásnál, hogy adj a mamának puszit. És mama megsértődik, ha nincs puszi.
Úgyhogy nálunk minden látogatás óriás duzzogással indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!