Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt az idei legidegesítőbb...

Mi volt az idei legidegesítőbb dolog a húsvéti rokonokhoz járás kapcsán a gyereketekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az egyik, hogy természetesen megint nem szólt a sógornőm, hogy betegek a gyerekei (tavaly is megfertőzték az akkor még 5,5 hónapos kisfiamat...), a másik, hogy kezzel-labbal rá akart venni egy távoli rokon, hogy adjam bölcsibe ősszel a gyerekemet, aki még 2 éves se lesz (nem vagyunk rászorulva, nem fogom beadni, mert nekünk így jó), mert hogy ő az egyik gyerekét már 11, a másikat 12 hónaposan adta be, és nekik az úgy jó volt 😅

ápr. 21. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Ez valami provokáció?

1. Nagyon túlzás ez a hisztéria, ha beteg gyerekről van szó. Ha minden egyes alkalommal lemondanánk valami találkozót, mert valakinek a gyereke beteg, akkor soha nem látnánk egymást. Uncsi. Ha felszállsz a buszra, különb fertőzéseknek teszed ki a prüntyőkédet, mint egy tipikus óvodai takonykór. Nem beszélve a lappangási időről.

2. Akkor nem adod bölcsibe. Kit érdekel? Végeredményben nem azt csinálod úgyis, ami nektek jó? Miért nem lehet megmondani ilyenkor, hogy kedves Juliska, a mi Pistiként nem megy bölcsibe, mert nincs semmi okunk rá, hogy elvegyünk olyantól a helyet, akinek viszont nincs más választása?

ápr. 21. 16:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem provokáció.

1., nem mindegy, hogy felszállsz egy buszra, ahol TALAN beteg valaki, vagy olyan helyre mész, ahol tuti beteg, ráadásul gyerekek, akik köhögnek mindenki arcába, csak nem tudtál róla.

2., megmondtam ezt így, ahogy leírtad, csak vannak "okosok", akik ilyenkor is jobban tudják, neked mit kéne tenned.... :D

ápr. 21. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
És mi értelme van itt kibeszélni a rokonaidat?
ápr. 21. 16:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, ezek pl mennyire gyakori dolgok másnál, vagy ott mik verik ki a biztosítékot.
ápr. 21. 16:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy akik betegen fogadtak, ugyanazt nemrég megkérdeztem, pici orrfolyassal is vigyem-e a kisfiamat, és nyilván mondta, hogy ne😃
ápr. 21. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Ebben az esetben örülj, hogy csak a húsvétodat rontotta el egy ilyen okoskodás. Nekem anyósom megállás nélkül pofázik bele az ember dolgába úgy, hogy ha valakinek egyáltalán nincs erkölcsi alapja, akkor az ő, aki saját bevallása szerint is sz@rt magasról a gyerekeire és dobta őket oda az amúgy tyúkeszéről híres anyósának, hogy csak ne neki kelljen velük foglalkozni. Nekem jól telt a Húsvétom, mert eljöttünk a szüleimhez, itt nem csak nyugalom van, de több helyre lehet menni kirándulni egy kicsi gyerekkel, mint ahol lakunk. Beteg gyerek pedig van mindenhol, buszon pedig nem csak lehet, hanem 100%, hogy van fertőző ágens, csak te nem tudsz róla. De erre mondják, hogy boldogok a lelki szegények.
ápr. 21. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem evett a lányom anyóséknál, csak levest, mert nem volt spagetti 🤣.

Oké, Asperger szindrómás, de azért volt töltött káposzta, szarvaspörkölt, krumpli, tészta.... Lehetett volna válogatni.

ápr. 21. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Ilyen beteg gyereket cipelő rokonom nekem is van.

Az egy éves fiam üvegébe simán beleivott az ő gyereke, majd úgy másfél óra múlva közölte, hogy akkor mennek is, mert amúgy kovidosok nem akart ennyit itt időzni.

Két nap múlva 39.5 fokos láza lett az én egy évesemnek. Na ezért nem mászkálunk beteg gyerekkel vendégségbe. Nem járunk busszal.

Nem emiatt, de mi már inkább programozunk ünnepekkor.

ápr. 21. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

11 hónapos totyogósom van. Külön kérek mindenkit, hogy NE vezessék kézenfogva. Ezt sajnos gyakran meg kellett ismételnem.

A másik, hogy anyósom állandóan sír, hogy keveset látja az unokáját (amúgy jól kijövünk, jó nagymama), de ott létünk alatt tik-tok videókat keres nekem, a gyereknevelésről, az helyett, hogy babázna...

Igazából a legrosszabb mégis a hazaút volt, mert a 1,5 órás utat végig sírta, nyafizta a baba.

ápr. 21. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

A kötelező locsolkodás.

Anyósomtól fél a gyerekem és ahogy látom még undorodik is tőle.

És képesek rászállni minden találkozásnál, hogy adj a mamának puszit. És mama megsértődik, ha nincs puszi.

Úgyhogy nálunk minden látogatás óriás duzzogással indul.

ápr. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!