Mit csináljak a cigizős mamával?
Figyelt kérdés
2 éves kislányom hetente egyszer kb 2-3 órára elmegy anyósomhoz és úgy jön haza,mint aki végig kocsmában volt. Undorító cigiszaga van. Mit csináljak?
Ha szólok sértődés,ha nem szólok idegesít,hogy ártok a gyereknek. vagy nem lesz baja ennyi cigifüsttől?
2010. nov. 9. 12:30
11/13 A kérdező kommentje:
Mi nem cigizünk és nem is engedjük,hogy a házban cigizzenek.
2010. nov. 9. 13:40
12/13 anonim 

válasza:

Nálunk dettó ugyanez van, sőt, a családban egyedül csak én nem cigizek! Nálunk csak az erkélyen lehet, párom is ott szokott, de ő keveset szív8(napi 5-10 szál), szerencsére rajta nem lehet érezni. De a nagyszülőknél ugyan ez a gond, hogy a lakásban dohányoznak, és én sem szeretek ezért hozzájuk menni, se gyerekkel, se anélkül. A gáz, hogy kisebb testvéreim vannak8még suliba járnak) azok meg egész nap azt a füstöt kénytelenek szívni. Válasz a nagyszülők részéről öcséim felé:"Nem tetszik menj be a szobádba!" Inkább kerülöm is őket evégett.
13/13 anonim 

válasza:

Nálunk is cigizik az anyósom bent a lakásban. De olvasva a hozzászólásokat én vagyok a legradikálisabb, mivel mi nem megyünk olyan lakásba ahol dohányoznak. Ugyanis bármennyire kiszellőztetnek ott már minden füstös, és nem akarom még ezzel is mérgezni a gyerekemet. Ez okból kifolyólag leszűkült nagyon a látogatható rokonok listája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!