Van tejmentes csoki?
Figyelt kérdés
Kislányom 1,5 éves, nem ehet semmilyen tejszármazékot.Neki szeretnék venni csokit, ha van télapót is, de nem találtam eddig olyan csokit, amiben ne lenne tejszármazék.2010. nov. 9. 06:16
1/2 anonim 

válasza:

Én eddig csak étcsokit találtam tej nélkül. A kisfiamnak ízlett. Egyébként ő nem nagyon csokis, így csak ritkán veszek, ez sem egészen csoki, hanem egyfajta gesztenyés rudiszerűség, a tejespultban kapható. A márkájára sajnos nem emlékszem. Egyébként finom.
Van egy ismerősöm, ő tud csokit készíteni házilag. Karácsonyra én is szeretnék szaloncukrot gyártani. Megkérdezem tőle, hogyan kell, ha érdekel leírom majd neked is.
2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen érdekel.Úgy sajnálom szegényt, a boltba se merem már bevinni, mert kiveri a hisztit a mikulásért, de hát nem ehet belőle.....Előre is köszönöm!
2010. nov. 9. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!