Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megeri triciklit venni?

Megeri triciklit venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 honap mulva lesz 2 eves a kisfiam, de meg mindenhova babakocsival jarunk, mert egyszeruen 10 perc seta utan feladja es nem jon tovabb, cipelni en meg mar nem tudom sokat.

Szeret motorozni, de ezzel is ez a baj, 10 perc utan nem jon vele tovabb.

Amugy itthon a hazban es a kertben kb maratont fut le, egesz nap rohangal, de ha kinti setarol van szo, egyszeruen nem akar tobbet setalni, nem is ertem :D

A motorhoz ugye nincs tolokar, ezert gondoltam triciklire. Amugy szivesen ucsorogne rajta, ha tolnam.

De egyaltalan van olyan gyerek, aki tud tiriciklivel menni? Igaz csak egy babat ismerek, de o mar reg futobiciklizett 2 evesen, viszont a triciklit meg akkor se birta hajtani, tul nehez volt neki.

Azert meg nem akarok venni plusz egy “babakocsit”, hogy hasznalni ne tudja, a cel az, hogy tudjon vele menni is, de tudjam tolni is.

Ebben az esetben van ertelme? Vagy tenyleg csak arra valo, hogy uljon benne a gyerek?

tegnap 09:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk volt, pont azért, amit irtal: babakocsi már nem volt jó, motorozni, gyalogolni nem akart. Ült benne, ha elfáradt, sétált, ha kedve volt. Hajtani nem tudta, szerintem ezek nem is igazán arra valók. Az ismerőseim többségének is volt, mindenki szeretete, egyedül itt olvastam, hogy nem vált be
tegnap 11:51
 12/15 A kérdező kommentje:
En felpontoztam amugy mindenkit, nem ertem mi ez a lepontozas. Az osszes valasz hasznos! 😊
tegnap 11:53
 13/15 anonim válasza:
0%
Tehát elmegy 2 perc allat . 😊 ?
tegnap 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Mi nem vettünk, mert kb. 1,5 évesen szerette meg a babakocsit, így legalább használtuk is. :D Vagy sétált, vagy beleült a babakocsiba, majd kb. 2,5 évesen már minden érdekesebb volt, mint a kocsiban ücsörögni, most éppen rollerezik mindenhova, ha megunja sétál, vagy tolom rajta. Nekünk felesleges kiadás lett volna, olyan gyereket még nem láttam, aki hajtaná. :)
tegnap 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Hajtani biztos nem fogja. Szerintem aki ezeket kitalálta, sose látott gyereket. :D

A lányomnál örököltünk egyet, és örültem is neki, elég sokat használtuk.

A fiamnak vettünk egyet használtan, és azt is elég szépen kihasználtuk. 1 évesen rohant mindenhova, sose ült meg a babakocsiban. Aztán olyan 1,5-2 éves kora körül kezdte ő is, hogy cipelni kellett. De ezért volt jó a tricikli. Mondjuk volt, hogy a gyerek ment elől, én meg toltam utána az üres triciklit. De amikor elfáradt, beleült, és nem volt balhé, hogy valaki vegye fel. :)

tegnap 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!