2 éves gyereknek kell még babakocsi? Tapasztalat testvérbabakocsiról?
Inkább egy olyan amin van testvérfellépő.
még nem tudnak sokat gyalogolni de néha jó hogy van még.
Gyerekfüggő. Nekem jópáran beszóltak, minek az EKKORA gyereknek babakocsiban ülni, de a fiam szerette, és mindent így kellett intéznem a 2 gyerekkel mert férjem nagyon sokat dolgozott azidő tájt.
A tesófellépő nekünk nem jött be folyton belerugtam, el kellett tartanom magamtól a tolókart is kicsit.
Tesóbabakocsink volt Graco típusú. Nem volt nehéz tolni, irányítani se, simán befértünk a helyi kisboltba is. Mondjuk emelgetnem nem kellett, lépcsőznöm se vele, "csak" sétáltunk, jöttünk mentünk bevásároltunk , játszótérre jártunk vele.
Arra tökéletes volt.
Testvérfellépőt nekünk is szerette.
Illetve, én sokszor beültettem a nagyot a babakocsi végébe a pici mellé.
Aztán olyan is van (most már a pici is elmúlt egy éves és sport babakocsiban ül), hogy a nagy beül alulra a csomagtartóba (persze csak ha a környéken vagyunk)
A legújabb: a pici megtanult járni, így sokszor a nagy bekéredzkedik az üres kocsiba, amit azért viszünk magunkkal, hogy ha a pici elfárad, be tudjam ültetni... :o)
ui. a testvérfellépős kocsit nekem is kényelmetlen volt tolni a fent említett probléma miatt, de azért sokáig úgy mentünk, bár a lányom sokszor azt mondta, hogy ő ülni akar, és nem volt hajlandó ráállni... :o(
Nálunk 22,5 hónap a korkülönbség. Van testvérkocsink, bár lassan úgy érzem meg kell válnunk tőle, mert a nagy már nem szeret benne ülni. Viszont jó fél évig nagyon, de nagyon kellett, nélküle ki sem tudtunk volna mozdulni.
Egyébként gyerek és helyfüggő. Mi forgalmas helyen lakunk, a nagyobb még nem tudott rendesen jönni mellettem, nem engedte, hogy fogjam a kezét. Muszáj volt betennem a kocsiba, mert különben csak cibáltam volna magam után. És mivel sajtkukac, a testvérfellépőről szerintem két pillanat alatt leugrott volna.
A miénk GoBabyGo tipusú, szuper járgány. Hosszú, de keskeny, könnyen irányítható. Ha nincs lépcső, akkor még a pici boltokba is bementem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!