Beadatod 2 év körüli gyermekednek most ősszel a szezonális és az új influenza elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
Igen, mert...
Nem, mert...
Köszi! :)
2010. nov. 8. 11:04
11/12 anonim válasza:
Nem! Én éppen ma beszéltem róla a dokival. AZt mondta be lehet oltatni a gyereket, de azt tudni kell hogy ez csak az influenza ellen véd, de az ellen sem 100%-osan csak kb olyab 60-70%. Ennyi erővel oltás nélkül is vagy elkapja vagy nem.
Nem mellesleg a láztól, a megfázástól, náthától és még sorolhatnám, nem véd.
Feleslegesnek tartom kínozni őket a semmiért. Sokan elkapták még oltás mellett is.
Én inkább adom neki a C vitamint és rengeteg gyümölcsöt kapnak. EZ hatásosabb mint bármiféle oltás.
12/12 anonim válasza:
Nem, mert felesleges, hiszen ugyanúgy elkaphatja, ki tudja mi van benne és mennyire káros(hiszen ez csak jó pár év múlva derül majd ki), és a tavalyi oltás már nem jó az idei szezonzra, sőt a mostani már februárban sem lesz jó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!