Beadatod 2 év körüli gyermekednek most ősszel a szezonális és az új influenza elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
Igen, mert...
Nem, mert...
Köszi! :)
2010. nov. 8. 11:04
1/12 anonim válasza:
Nem, mert feleslegesnek tartom, hiszen minden évben, sőt minden szezonban újra kellene oltatni.
2/12 anonim válasza:
Nem mert higanyos vedooltas.A kotelezo vedooltasokban mar 2005 ota nincs higany+ amit az elozo valaszolo irt.
3/12 anonim válasza:
Nem valószínű , mert tavaly is megkapták a gyerekeim és mégis betegek lettek , 3 napig magas lázuk volt , ugyanúgy mintha nem kaptak volna.
4/12 anonim válasza:
Nem, mert nem fogom minden évben teleszúrkáltatni őket minden szarral. Dokink egyébként nagyon ajánlja (már tavaly is nagyon akarta a h1n1-et is), úgyhogy váltunk is normálisabb dokira... :)
5/12 anonim válasza:
Igen, tavaly is megkapta az egész család. Ha nem oltattuk magunkat, mindig betegek voltunk a férjem is és én is, amióta megkapjuk az oltásokat, nem voltunk betegek egész télen.
Nincs autónk, tömegközlekedéssel járunk bölcsődébe, én tanítok, sok gyerekkel találkozom. Indokoltnak találom a védőoltást.
6/12 anonim válasza:
Nem oltatunk senkit sem, feleslegesnek tartom inkább vitaminokat szedünk sokat és egészségesen eszünk. Eddig minden évben bevált!
7/12 anonim válasza:
Nem, mert fölöslegesnek tartom, nem jár bölcsibe, max 1 héten egyszer megyünk nagyszülőkhöz és minden felnőtt be van oltva. Ha én lebetegszek, ki látja el a családot? De a gyereket inkább megprobálom "bevitaminozni".
8/12 anonim válasza:
Szia!
Igen,mert mi elég beteges család vagyunk,a vacak immunrendszert a gyerekek tőlem örökölték,sajna.
Én is beoltatom magam,mert emberekkel dolgozom,és bármit hazahozhatok,tavaly megkapták a h1n1-et,és én is.
Most megyek vissza dolgozni,nem tehetem meg,hogy már az első hetekben beteg legyek..
9/12 anonim válasza:
Igen, mert engem 2 éve az influenza nagyon letaglózott, hetekig minden bajom volt. Nagyon féltem a gyerekeket is a szövődményektől.
10/12 anonim válasza:
Nem,mert nem szeretném.Megpróbálunk másképp védekezni,remélem ez az időszak is elmúlik betegségek nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!