Tudja a gyereked, mi az a diavetítő?
Figyelt kérdés
Mennyi idős a gyereked?tegnapelőtt 20:42
21/27 anonim válasza:
Én unokatesóm gyerekkori diavetítőjét csakliztam el a nagyobb gyerekem 2 éves korában. Imádja! :) Van egy csomó "retró" film hozzá, én is vettem pár újabbat. Egyébként menő valamiért egy rétegben, van erre külön facebook csoport is rengeteg taggal és nagyon mennek a jobb árú használt vetítők és az újabbnak mondható filmek is. :) Nálunk egyébként több ismerősnek is van, de szinte mindenki a padlásról kotorászta elő, senki nem újat vett. :)
23/27 anonim válasza:
Egy éves kora után kapta, azóta hetente többször van vetítés az ő kezdeményezésére.
Februárban lesz 2 éves.
24/27 anonim válasza:
4 éves, még anyukám diavetítője van meg, az ő meséivel (nekünk is ez volt, onnan maradt meg, elég retro, de tökéletesen működik). Eddig is szerette, 2 éves kora után vetítettünk először, de most nagyon nagy sláger lett pont pár hete, naponta-másnaponta vetítünk. Én is szeretem, mert hangulatos, közben eszünk egy zacskó almacsipszet, vagy eszünk egy almát magában, ez a mi kis ,,mozink".
25/27 anonim válasza:
Itt valaki írta, hogy azoknál ,,menő", akiknél nincs mesenézés, hozzáteszem még, hogy nálunk tényleg nincs tv, tablet. Azt gondolom, hogy emiatt nagyobb lehet tényleg a varázsa.
26/27 anonim válasza:
Nálunk van minimális képernyő idő, de így is nagyon szereti a lánykám, úgyhogy én nem feltétlenül kötném össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!