Mennyit szántok 8-10 napos nyaralásra 2 gyerekkel?
Mindennel együtt.
Utazás + étkezés + szállás + költőpénz.
Külföld-belföld?
Hány évesek a gyerekek (nem mindegy, nagyobb gyerekkel több)?
2 gyerek, 13 éves és 9
Nincs adott utazásra keret, kb évi 3 millió az utazás keretünk, volt már olyan hogy ez egy útra elment (USA) van hogy 6 kisebb út is kijött belőle. Szóval éves keretünk van.
2 és 4 évesek, lesz egy 5 napos nyaralás családdal, apartmanban a Balatonon, ott maga a szállás lesz ~200e, de pont a balatonfüredi borheteken megyünk, szóval azért az esti programok költségei megdobják majd :D Meg kaja, strandbelépő, stb, szerintem az ~500 körül lesz. Előtte meg megyünk 6 napra Görögországba, 800e lesz a szálloda (all inclusive), a repülőjegyek már megvannak, az 300 volt, és még autóbérlés, egyéb költségek, az még azért +200 körül.
És ez csak a nyár, évközben még megyünk ide-oda, szóval azért összességében elég bő a keret. A szavazást ennek megfelelően nyomtam.
Hat ez annyira celpont fuggo. Az amalfi parton 8-10 nap 3+ milla lenne, mig a bolgár tengerlarton 300-500k.
En inkabb eves keretben gondolkodok, es abbol megnezni mi jon ki idoben, stb. Ez nagyjabol nalunk most fejenkent 1 milla.
Szerintem fel millabol is lehet jot nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!