Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szoltok ehhez hat éves...

Mit szoltok ehhez hat éves kisfiunak karácsonyra?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 8. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát jónak éppen jó de én nem támogatnám egy olyan játék megvételét ami arra sarkallja hogy a szobában üljön.

úgyértem kezdődik neki a suli és ott ül aztán hazamegy és a gép /tv elött ül.

ez azért nem leszólás volt csak annyiban gáz hogy nem sarkallja mozgásra.

ha szereti az ilyesmit akkor nyugodtan.

2010. nov. 8. 08:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy a hatéves fiamnak semmilyen videojátékot nem vennék, nem kell ilyen korán elkezdeni a függést - mert mondhat bárki bármit, épp olyan ez, mint a Tv, ott ül majd előtte naphosszat.

Szóval szerintem hatalmas butaság lenne. Inkább vidd el egy könyvesboltba, és engedd, hogy maga válasszon ki néhány színes könyvet, amelyik tetszik neki. Ezzel könnyű megszerettetni az olvasást, ami azért - ebben egyet érthetünk - sokkal értelmesebb dolog, mint a videojáték.

Ha nem, akkor inkább valami társasjátékot vennék, szuper darabokat lehet találni, esetleg autót, vagy ha a kisfiúnak van valami sajátságos érdeklődései területe,azzal kapcsolatos játékot.

2010. nov. 8. 08:22
 3/7 A kérdező kommentje:
azaz igazság hogy nagyon aktiv gyerek és olyan játékot keresünk ami leköti legalább 10 perce mert állandóan szalad....
2010. nov. 8. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
aha! akkor érthető ..
2010. nov. 8. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 6 éves,örökmozgó fiam van(nagycsoportos ovis),most itthon van és megmutattam neki ezt a játékot,és rögtön mondta,hogy ilyet szeretnék!

Köszi a tippet! :)

2010. nov. 8. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:
hát, ívesen. ő is nagycsoportos.
2010. nov. 8. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyentől minden 6 éves fiú(de még néhány lány is) oda-vissza lenne az örömtől, de szerintem sem ajánlatos ilyesmit venni egy gyereknek, hacsak nincs nagyon nagyon következetesen megszabva hogy naponta max 1 óra, amit játszhat vele. És nem több. Egy gyerek 6 évesen inkább szaladgáljon, hiszen attól erősödnek az izmai csontjai, nem pedig az ücsörgéstől.
2010. nov. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!