Kétszemélyes autóba, be lehet tenni előre a gyerekülést? (menetiránnyal megegyezően)
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 13:45
1/8 anonim válasza:
Nem, csak menetiránnyal háttal lehet bekötni.
2/8 anonim válasza:
a babyhordót kell menetiránynak háttal kötni!!!
Gyerekülést rendesen,de ki kell kapcsolni a légzsákot.
3/8 anonim válasza:
Persze!A lényeg,hogy NE, vagy KIKAPCSOLHATÓ legyen a légzsák.
4/8 A kérdező kommentje:
Elől nincs légzsák a vezető melletti ülésen, és ugye, már nem babahordóról van szó. Azt beletettem menetiránnyal háttal, de az új ülést, úgy nem lehet, azt csak megegyezőirányba lehet betenni.
2010. nov. 8. 10:28
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, h első ülésre nem szabad menetiránnyal egyezően gyerekülést tenni. (egyik fajtát sem)
6/8 anonim válasza:
csak a 0-18 gyermekülést lehet háttal is bekötni.....
Be lehet kötni a gyerekülést elöre !!!!
7/8 anonim válasza:
A komment utáni válaszolónak írom,hogy DE,LEHET!Pl.kis teherautóban(Transit,Cadddy)szintén csak 1 ülés sor van.Teljesen szabályos,ha gyermekülésben szállítják benne a gyereket.Ami lényeg,a légzsák ki kapcsolása,vagy,hogy ne legyen!
8/8 A kérdező kommentje:
Kisteher autóról van szó. (Opel corsa C)
2010. nov. 9. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!