Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idosen tanult meg...

Mennyi idosen tanult meg bukfencezni es ugralni egyedul a gyereked?

Figyelt kérdés

Leanyom szinte 2 eves es meg nem sikerul felugrania egyedul. Probalja szorgalmasan, de nem megy.

A bukfencezes szinte elsore ment neki, ahogy megmutattam hogy kell kb. 22 hosan.

2010. nov. 6. 18:23
 1/6 A kérdező kommentje:
a nadrag- es bluzfelvevest, zoknihuzast kifelejtettem, de az is erdekel
2010. nov. 6. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
22 hónapos és már egy ideje érdekli a páros lábbal való ugrálás,már többször sikerül neki mit nem.A bukfenc csak félig megy neki,pici segítséggel,az öltözésben inkább segít,vetkőzni a pulcsit leveszi,a zoknit is,sapit is.
2010. nov. 6. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 3,5 éves, már egyedül öltözik vetkőzik,fürdik persze mikor van hozzá kedve. Őt még csak most kezdte el érdekelni a bukfencezés az oviban. Ugrálni páros lábbal is nemrég kezdett el. Szerintem egyáltalán nem Vagytok lemaradva, SŐŐŐT!
2010. nov. 6. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

bukfenc: soha nem mutattuk neki, valahogy ez nem is volt téma. Egyszer csak úgy 23 hónapos kora körül elkezdte csinálni, de nem tudom hol láthatta. Talán unokatesóktól. Szépen csinálja, nagy ritkán nem sikerül csak.

ugrálás: 20 hónaposan már páros lábbal ugrált. Ő a testi fejlődésben mindig gyorsan haladt.

Zokni húzást mostanában kezdi gyakorolni, 25 hónapos. Felhúzni simán felhúzza, csak sokszor a sarka kerül előre.

Nadrágot is felveszi.

Pulcsit még nem sikerült egyedül. Vagyis hazudok, mert sikerült felvennie a pulóvert is, de a nadrág helyett a lábára. :)

2010. nov. 6. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Kislányom 2 éves páros lábbal ugrál pár hete,valamint este

a megágyazott ágyban bukfencezik,sose lett neki mutatva,ő jött rá,hogy lehet átgurulni :) Öltözik ill.próbál egyedül,bugyi naci póló megy :)

2010. nov. 6. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Lányom 2 éves, jó ideje ugrál 2 lábon, bukfenc kb 3 hete megy ezerrel, most is le van főve, az ugrálástól és a bukfenctől ez a mánia mostanság :)
2010. nov. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!