Akinek problémás a gyereke, hogy viseli a környezete véleményét?
Figyelt kérdés
Problémás alatt azt is értem, akinél idegrendszeri vagy egyéb konkrét probléma van, és azt is, ahol simán elevenebb, akaratosabb, nehezebben kezelhető a gyerek. Hogy viselitek szülőként, hogy mindig a ti gyereketek a problémás?tegnap 10:18
11/16 anonim válasza:
"Mindenki a gyereket viszi ide-oda, ahelyett, hogy saját magán dolgozna."
Olyan okos vagy... Az azért meg van, hogy a nevelési tanácsadó, gyermek pszichológus az figyeli és értékeli a szülő viselkedeset és elmondja, mi a probléma vele, miben lehetne változtatni.
12/16 anonim válasza:
Hat ha 45 perc alatt leveszi,hogy mi a problema, en megeszem a kalapom. Mindenki maszkol,maskepp viselkedsz mint otthon. Ebbol senki nem jon ra. En tudom pld h nem vagyok kovetkezetes, mert baromi nehez. A gyerek 1 oran at is kepes hisztizni es nem birom,inkabb engedek,akkor is ha tudom,utana en szivom meg, mert nem birom mar otthon is az uvoltest az egesz napi munka utan. Nah akkor ezzel mit kezd. Adjanak normalis reszmunkaidos fizetest, jo lenne valami ceges udulo ahova el lehrtnr vonulni,rekreacios szabadsag, haztartasban ,menuzesben,etkeztetesben segitseg,takaritono, +adjanak kondiberletet vagy uszoda berletet. Legyen ceges csapatepito,de ne batyus, legyen akkor vendeglatas es normalis jatek,evezes vagy paintball,ne szemetet kelljen szedni meg vervetelre kotelezzenek (kozszfere) de semmi nincs amitol a munkavallalo,szulo jobban erezne magat.
14/16 anonim válasza:
És ha én, mint szülő dolgozok magamon, akkor az segít a gyerek idegrendszeri éretlenségén, mozgásfejlődési problémáin vagy az autizmus/adhd stb dolgain? De krva jó, én meg már azt hittem, hogy ez nem lehetséges, de linkeld kérlek, hova kell elmennem, ahol megoldhatom a gyerekem problémáit őhelyette? Esküszöm még ma elmennék...
15/16 anonim válasza:
Az nem zavar,ha nekem magyaráznaj,rövid úton elintézem, amikor a gyerek előtt vagy a gyereknek mondják az már igen.
A mi társadalmunkra nagyon ráférne az,hogy megtanuljuk elfogadni magunkat és másokat.
16/16 anonim válasza:
Nehezen. Eléggé megutáltam az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!