Mi a véleményetek a Tipegők a kifutón c. műsorról?
Figyelt kérdés
a Fem3 csatornán látható egy amcsi doku sorozat, amerikai kislányokról, akiket rendszeresen szépségversenyen szerepeltet az anyjuk, akár 3 éves kortól. Engem egyre jobban dühít, minél többet látok belőle. Állandó tánc és egyéb produkció próbák, ruha próbák, műköröm, műszempilla, full smink, műhaj, műfog(!!!). Ez biztos jó egy gyereknek? Van anyuka, aki bármely másik sporthoz hasonlítja ezt a fajta tevékenységet. Ja, és persze mindegyik anyuka 120 kg, minimum...2010. nov. 6. 13:58
11/12 anonim válasza:
Vicces, hogy ilyen szülők is léteznek. De én szeretem azt a műsort.
12/12 anonim válasza:
A legutóbbi részben egy kislány elrontotta a váó fordulót, az anyja meg elkezdett sírni, meg alig akart beszélni a gyermekével, az egész műsor a szülőkről szól, és arról, hogy a gyerekeik úgymond tökéletes legyen. Pedig szerintem sokkal szebb egy átlagos, természetes kislány, mint egy agyonfestett műfogú agyonlakkozott mininő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!