Mi a véleményetek a Tipegők a kifutón c. műsorról?
Figyelt kérdés
a Fem3 csatornán látható egy amcsi doku sorozat, amerikai kislányokról, akiket rendszeresen szépségversenyen szerepeltet az anyjuk, akár 3 éves kortól. Engem egyre jobban dühít, minél többet látok belőle. Állandó tánc és egyéb produkció próbák, ruha próbák, műköröm, műszempilla, full smink, műhaj, műfog(!!!). Ez biztos jó egy gyereknek? Van anyuka, aki bármely másik sporthoz hasonlítja ezt a fajta tevékenységet. Ja, és persze mindegyik anyuka 120 kg, minimum...
Én sajnálom azokat a gyerekeket..Főleg a végén mikor sírnak:S
2010. nov. 6. 14:01
2/12 anonim válasza:
szerintem gusztustalan. ronda anyukák mindenképpen azt akarják, hogy az egyébként szintén csúnya kislányukat szépnek mondják. az egész az anyákról szól, nem a kislányokról.
2010. nov. 6. 14:01
3/12 anonim válasza:
Nagyon durva!
A múlt héten láttam nekem két fiam van, de ha lányom lenne soha nem csinálnék belőle ilyen műbabára hasonlító "mini nőt".
Szerintem az anyukák itt élik ki magukat....mert ők nem vehettek részt ilyen szépségversenyen.
2010. nov. 6. 14:26
4/12 anonim válasza:
Beteg, frusztrált szülők tönkre teszik a szerencsétlen gyermekük életét.
Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy valaki még fogbeültetést is csináltat a kicsinél.
Könyörgöm, miért nem vesz magának egy Barbibabát, és főzés közben játszik otthon???
2010. nov. 6. 16:18
5/12 anonim válasza:
Gusztustalan. EGYszer megnéztem, mert érdekelt, azóta kapcsolom el. Szörnyű....
Főleg ilyen kis korban. cSak az anyáról szól, a gyereknem meg csak kűzdelem minden szempontból.
Csak akkor vinném lányom,ha ő akarná-és persze már nagyobb is.
2010. nov. 6. 16:24
6/12 anonim válasza:
Én büntetném az ilyet. Kifordul a gyomrom a sok idióta szülőtől aki állítja hogy a gyereke élvezi, közben meg sír és hisztizik a gyerek hogy nem akarja.
Fújjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 6. 18:02
7/12 anonim válasza:
Elég undorító műsor, főleg a szülők undorítóak, én majdnem megsirattam egy kislányt, mert nem ő győzött és az anyukája nyilvános eltaszította, meg azt kiabálta hogy ez nem az én gyerekem... meg megígérte neki hogyha felmegy a színpadra akkor megkap egy játékot és a végén benyögte, hogy nem gondolta komolyan a kislány hogy tényleg megveszi neki, csak hazudott... na ettől kéne elvenni a gyereket, még jó hogy nem veri meg ha nem szerepel..
2010. nov. 6. 21:42
8/12 anonim válasza:
Egyébként a Discovery T&L-en is van, Toddlers and Tiaras néven..
2010. nov. 6. 21:43
9/12 anonim válasza:
2.vagyok
Igen, én is láttam egy részt, ahol az anyuka közölte a lányával, hogy ha nem nyer semmit, nem kapja meg a csokit amit az előbb vettek. És tényleg nem kapta meg!!! Ez még csak egy csoki volt, legközelebb már más lesz... Borzasztó. Főbe kéne lőni az ilyet.
2010. nov. 7. 10:51
10/12 anonim válasza:
lehet h most egypáran letámadtok de én szeretem nézni :D 13/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!