Bántja magát a kisfiam?
Figyelt kérdés
A kisfiam lassan 2 éves. Eddig soha nem fordult elő, de ma 2x is. Mindkét alkalommal pelenkát cseréltünk és közben elkezdte csipkodni,karmolni, ütögetni a saját arcàt. Egyértelműen nem játékból, hanem haragból csinálta,első alkalommal jól meg is karmolta magát, majd sírásba kezdett. Második alkalommal a férjem megfogta a kezét és próbálta elterelni a figyelmét, így nem okozott magában kárt. Mi ez most? Valaki tapaszalt hasonlót? Eddig soha nem bántotta magát.dec. 4. 20:52
1/7 anonim válasza:
Dacol a pelenkázás ellen. Nálunk volt egy időben fejelés (padló, ajtófélfa) 2 éves kor körül. Aztán szépen elmaradt.
2/7 anonim válasza:
Két gyerekem van, de ilyenről nem hallottam még, egyik sem csinálta.
3/7 anonim válasza:
Ma töltöttem ki a 21 hónaposomnak egy szenzoros tesztet TSMT-n, abban volt ilyen kérdés. Az én kisfiamnál nem tapasztaltam ilyet.
4/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem csinálták ezt a gyerekeim. 🤣🤣
5/7 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, köszi a válaszokat.
Talán szenzorosságra utalna ez a viselkedés? Persze 1-2 alkalom után bizonytalan lenne ebből ilyen következtetést levonn.
dec. 4. 22:31
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom is csinálta,pont ebben a korban. Most már öt éves, kinőtte. Ennyitől még nem lesz szenzoros.
Titeket nem szokott utogetni? A miénk az után kezdte hogy minket is próbált csapkodni. Aztán később volt egy időszak,mikor harapott (volna) is. Mindegyik egy átmeneti időszak volt.
7/7 A kérdező kommentje:
De, pontosan ahogy írod, először engem kezdett el ütögetni és amikor eltoltam a kezét és mondtam, hogy nem szabad, akkor kezdte el magát.
dec. 5. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!