Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Német játékokat hol tudnék...

Német játékokat hol tudnék beszerezni?

Figyelt kérdés

Tesómék kiköltöztek Németországba pár éve, a gyerekeket próbálják "átnevelni" német nyelve mielőtt iskolába mennek.

Társasjátékot keresek leginkább, 4-5-6 éves korosztálynak.

dec. 2. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Hát ez tipikusan az a dolog, amit vegyenek a tesódék ott helyben a legközelebbi német teszkóban :))))
dec. 2. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Gugli a barátod, még mindig:

[link]

klett.hu

minitoys.hu

companya.hu

Szívesen!

dec. 2. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
ha pár éve ott vannak, és a gyerekek még mindig nem tudnak németül, akkor nekik nem játékokra van szükségük, hanem egy látogatásra az óvodapedagógusnál, aki segít nekik elindulni a megfelelő felmérések majd fejlesztések felé. sajnálom, de ha maguktól nem nyílt ki a szemük és nem tudják meglátni a problémát, a gyerekek érdekében valakinek végre szembesíteni kell őket a valósággal.
dec. 2. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
pár év egy gyereknek bőven elég, hogy megtanulnon nemetül. az én fiam 6 évesen itt kezdte az iskolát, fél évig nem értett szinte semmit, de mindennap németeztek vele a pedagógusok, a második osztályban már mindent értett.
dec. 3. 06:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Wow, 0 hasznos válasz :( Kár volt kiírni.

Teljesen szétoffoltátok a kérdést.

dec. 3. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
abban mi nem hasznos, hogy többen próbálták felhívni rá a figyelmedet, hogy ideje lenni felnyitni a szülők szemét és szembesíteni őket a problémákkal? látom téged se a gyerekek sorsa izgat, csak hogy asszisztálhass a tesódék elképzelt valóságához...
dec. 3. 12:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Senki se a kérdése válaszolt.

Azt nem tudja senki, hogy mit tesznek vagy nem tesznek meg a sikerért, mindenféle baromságot összehordtok, ami a képzeletetek szüleménye.

dec. 3. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
3 konkrét linket küldtem, ahol német nyelvű társasjátékok elérhetőek - ha nem erre, akkor mire gondoltál? Vegyem is meg helyetted?
dec. 3. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
amazonon megrendeled a tetszőlegest a koruk szerint és megrendeled a címükre. van kismillió társasjáték. mi nem tudjuk mi a gyerekek érdeklődési köre, se azt milyen neműeknek kéne rendelni...hiába mondok rózsaszín hello kitty-s társasjátékot, ha Zolikát a foci érdekli.
dec. 3. 15:09
 10/11 A kérdező kommentje:

#8-nak

- az első link egy nyelvtanfolyam volt ..

- a második linken én csak magyar játékokat láttam

- a harmadikat bevallom ezek után meg se néztem

dec. 4. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!