Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen fa lesz karácsonykor...

Milyen fa lesz karácsonykor otthon, igazi vagy mű?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy idén műfenyőt kéne venni és minden faragás és hullajtást megúsznánk. Attól függetlenül imádom az illatát meg szépek is. De nem tudom mi lenne a jó megoldás. Hol lehet szép műfákat kapni?
tegnap 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mű. Nekem soha nem volt, se mű, se igazi, mert utálom a karácsonyt. Ezért megölni egy élőlényt? Sose találkoztam nagyobb hülyeséggel. Nem hat meg, hogy ezért termesztik. Tegye fel a kezét, akit megnyugtatna, ha azt hallaná, őt azért csinálták, hogy megöljék😂

Mivel már van egy csecsemőm, neki lesz fa. Találtam itthon egy műt, rokonomé volt. Vettem rá világítós baromságokat, őt úgyis csak az érdekli, nem az, mű vagy nem. Engem meg csak ő érdekel.😁

tegnap 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Cserepeset vettünk az elmúlt pár évben, most is azt fogunk. Aztán szépen elültetjük. Eddig háromból kettő túlélte :) És így még a lucfenyő tűleveleit sem kellett 1 évig szedegetnem a szőnyegből, kárpitból, stb. Hullajtotta a tűleveleit, de koránt sem annyira mint egy halott fa.
tegnap 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Netről rendeltem műt jópár éve, azóta sokkal szebbek a karácsonyok 😀 Mindig fixen szép és könnyű összerakni, nem kell keresgetni, nyár közepén sem kerül elő tűlevél, nem megy el rá egy vagyon, nálam nagy plusz, hogy nincs fenyőszag bent, én utálom!
ma 00:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Mufenyonk van, tekintve hogy mar december elejen felallitjuk, nem lenne praktikus az igazi.

Meg nekunk igy egyszerubb, csak egyszer kellett kolteni ra, mar 8 eves, de meg mindig gyonyoru es jo nagy.

Egy nagy igazi fenyot haza se tudnank hozni az icipici autonkon, kicsit meg nem akarok.

ma 00:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Évek óta mű van, a legjobb választás volt. Jó minőségűt kell venni,a miénkről élőben sem mondanád meg,hogy nem igazi.

Nincs a rengeteg macera, kiválasztás, tárolás, faragás, takarítás, kidobás...

Mindig szép, végig az.

Kb 2-3 év alatt behozza az árát.

ma 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!