Milyen fa lesz karácsonykor otthon, igazi vagy mű?
Műfenyőnk van, én szeretem.
Ha igényled az illatot lehet kapni levágott fenyőágat vázába az obiban pl. De biztos más helyeken is.
Műfenyő, több okból:
-Drága az igazi
-Nagyon potyog
-Nem is igazán tudnám hogyan hazavinni, macerás a szállítása
-Sajnálom az élő fát (jó, tudom őket pont ezért termesztik.)
Sokáig kínlódtunk vele, mert hogy úgy az igazi, meg a karácsonyhoz hozzátartozik az illat. De mifelénk most már inkább csak ezüstfenyőt lehet kapni, annak meg ugyanúgy nincs illata, szóval én már inkább letettem róla.
Nekem mióta saját családom van műfenyőm , van de gyönyörű, meg nem mondaná az ember róla és ilyen fehér havas. Vannak ezekből is minőségik, persze nem olcsó , de hát egy örök életre vettem.
Okok:
- Egyszer kell megvenni
-Szegény Fenyőfa több évig nő erre kivágják azért hogy valakinek a házát díszítse két hétig ?
- Olyan országban lakom . ahol már december 1-jén felrakják a fát , így karácsonyra már nem is maradna rajta levél
- Az igazi fának az elszállításárt itt keményen fizetni kell
- Nincs autónk így az igazít haza se tudnánk hozni
Ettől függetlenül igen, én is nagyon szerettem , mikor kiskoromban mentünk választani a fenyőfát , dehát ez 30-40 éve volt most más van , ennyi. Annak viszont örülök hogy a gyerekem több mint egy hónapon keresztül élvezheti a csodás fát meg karácsonyi hangulatot, nem az van , hogy egy hétig fent a fa aztán lebontjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!