Tanácsra van szüksègem, nem értem a fiam, nem pisil reggel?
Figyelt kérdés
Felkel és nem hajlando pisilni kb 3 napja felkelés után. Hétkor kelt, este is és reggel is megivott 2-2 dl tejet,éjjel sem pisil, de reggel sem. Most is próbàltam a wcre csalni, de mondja,hogy nem! Kakilni 3 napja nem kakilt.azt nem is eröltetem bilibe, mert nem megy, csak gatyóba. Toporog, hogy kaka, szólok hogy menjünk bilire, visit,hogy nem! Eddig simán pisilt bárhova, most kezdi a pisiel? Na2010. nov. 6. 08:59
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon idegesit! Kb 2 hónapja nincs rajta pelus.
2010. nov. 6. 09:00
2/4 A kérdező kommentje:
2 éves amugy. Nem beszél,de mindent megértet. Ezért is vrttem le a pelust, mert éjjel be sem pisil, sem a délutáni alvásnál ès mindig szólt,hogy kaka. Tudtam, hogy pisilni fog, ment is eddig. Mi a franc baja van? Tegyem vissza a pelust? Mert vesetágulatos és fèlek, hogy baja lesz, mert visszatartja.
2010. nov. 6. 09:07
3/4 anonim válasza:
Ne erőltesd,mert ha szorong emiatt még inkább visszatarthatja.Napközben itass vele több folyadékot(tea,víz),így nem tehet majd mást,pisilnie kell.Nálunk is volt 2-3 hét visszaesés,bepisilés-kakilás.Szóltam neki,hol a bili,ha kell használja.Amikor bement a dolog megbeszéltük,hogy Ő 1 okos gyerek és ne csináljon ilyen buta dolgot(nem szabad butának nevezni Őt csak azt,amit csinál).Magától rájött,hogy egyszerűbb,ha a bilit használja.
4/4 A kérdező kommentje:
Ne adjam vissza a pelusát? Lehet furán nézne...:) vagyis ne kérdezgessem percenkènt,hogy kell e pisilni.... Mert idegbajt kap. Fèl tizkor a széken ülve szólt először ,hogy "kaka", pici csurgott be, ment is a bili felé egyből, pisilt egy fél litert! Nem értem,miért tartogatja...köszi a választ!!!
2010. nov. 6. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!