András név hogy tetszik? Adnátok?
Figyelt kérdés
nov. 27. 13:50
11/26 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, így nyilván nem adnám a fiamnak.
12/26 anonim válasza:
Nagyon utalom ezt a nevet, de attol meg masnak tetszhet :)
13/26 anonim válasza:
Nekem tetszik azért is kapta a fiam ezt a nevet 🥰
16/26 1112 válasza:
Örökzöld.Annak ellenére,hogy régi,tök jó modern hangzása van. Nagyon szép név. Magabiztosságot sugall. Fiatalnak és idősnek is jól áll.
18/26 anonim válasza:
A név tetszik, korábban azt mondtam volna, hogy simán adnám, de párom is András, ha együtt maradunk addig, hogy ez felmerüljön, akkor amúgy az a közös álláspont, hogy más családtag, pláne szülő után nem nevezzük el a gyereket. Tehát nem lesz András a gyerek, ha a jelenlegi párommal eljutunk a gyerekvállalásig.
19/26 anonim válasza:
Én nem adnám, mert nem tetszik, öregesnek találom.
Őazintén szólva, szerintem a többség szívesebben lenne Noel, mint András, az első kommentelőkre reagálva 🤣
20/26 anonim válasza:
Miért lenne szívesebben a többség Noel? :D
Mert szerinted aki Noel, menőbb mint egy András? Nagyon nem mindegy, hogy ki milyen körökben mozog :D egy magamutogató,C-nek biztos jó a Noel, de egy magabiztos férfi normális közösségben inkább lenne András,hidd el.
Meghagyjuk nektek a kisgerceg Noleneket meg Noeleket. Van strasszos, koronás bmw-s cumija is gondolom + 2 hónaposan mini bmwje, a ház meg rátok omlik és busszal közlekedtek. Vicc kategóraaaa 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!