Kisgyerekkel hogy lehet viselni a lakásfelújítást?
Figyelt kérdés
Jövő hétvégén,lesz átfestve az egész lakás,csempézés a konyhában stb..miféle galibát okozhatnak a gyerekek ilyenkor?Tapasztalatok?Meg lehet ilyenkor maradni a lakásban egy 1,5 és egy 3 évessel?2010. nov. 5. 18:40
1/2 anonim válasza:
Egy 3 évessel már meg lehet azt csinálni, hogy készítetek külön neki egy festőfalat és ő is alkothat amíg tart a felújítás. Múlt héten mutattak ilyet a tv-be, hogy hogy kell készíteni festőfalat. Egy külön falrészt, vagy egy fatáblát zöldre kell festeni, erre külön lehet kapni táblafesték nevű festéket. De hogy egy másfél évessel mit kezdesz az már sokkal nehezebb. Én is pont lakásfestésen gondolkozok a másfél évesem mellett, de nem merünk belevágni, mert félek hogy abból nem lenne munka. Esetleg próbáljatok meg hogy minél kevesebb időt töltsetek otthon azalatt az idő alatt.
2/2 anonim válasza:
húúúú nehezen :)
Nekem csak egy gyerkőc van, 2 és fél éves, most vagyok félidős a tesóval. Száll a por, félóránként mosok fel, törölök mindent, behordjuk a koszt a szobába, egyszerűen nem lehet semmit tisztán tartani, max a higiéniára tudok figyelni a wcben, konyhában, fürdőben. UUUtálom :S A kislegény segíteni próbál, de persze belelép a koszba, mikor kríziselhárítok éppen, ő meg figyelmet szeretne, visít, nem szereti, ha nem mehet ki a szobából, még a pisilés is problémás így...alig várom a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!