Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok erről a versől?...

Mit gondoltok erről a versől? Valóban nem való alsós gyermekeknek?

Figyelt kérdés

Szabó Lőrinc - Ősz az Adrián.

Van benne egy szó ami szerintem sem való kis gyerekeknek de úgy általánosságban szép versnek mondanám, de mennyire baj, hogy ilyesmi verset elmondhatnak egy vers szavalón mondjuk? Ha ilyen verset hallanál gyermekedtől, hogy reagálnál?

tegnapelőtt 20:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%

Még mindig ezen lovagolsz?

Ma már egyszer kérdezted ezt

tegnapelőtt 20:25
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Ezen borultál meg annyira reggel? Ennél komolyabbra számítottam. Nem kell ám ilyen prűdnek lenni, főleg nem a gyerekre rányomni ezt. Ugye a gyerek is elkészült valahogy, nem a gólya hozta ;)
tegnapelőtt 20:26
 3/22 A kérdező kommentje:

1.Azt nem én kérdezte, ezt az előző kérdés ihlette.

Csak más szemszögből is akarom látni a válaszokat ha már így kitudódott a vers címe.

tegnapelőtt 20:30
 4/22 A kérdező kommentje:
2-Nem borultam meg, csupán a versről szeretnék véleményeket kérni ha már az előző kérdezőnek ez annyira titok volt, hogy nem akarta leírni a verset...
tegnapelőtt 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
69%
A véleményem az,hogy nem gyereknek való a nyelvezete miatt.
tegnapelőtt 20:38
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az a kérdező nem értette meg a verset. Igen, nyilván a szavakon mindig lehet rugózni, de ez inkább ilyen depressziótól való menekülő vers, vagy nem tudom, az az érzés jött át belőle inkább, amikor vége van a nyaralásnak és haza kell jönni a hétköznapokba :D Szóval inkább ilyen lelki érzelmekről szól, nem a valódi "paráználkodáson", amin úgy kiborult az a kérdező. Vagy lehet, csak én vagyok naiv, aki semmit nem értek a költészethez (mert amúgy tényleg nem értek hozzá), mindenesetre én nem vonnám fel a szemöldököm rajta, ha alsós szavalóversenyen megjelenne. Egy szép, kellemes képet fest elénk, pozitív, kicsit nosztalgikus érzelmekkel.
tegnapelőtt 20:39
 7/22 Derjaderja ***** válasza:
76%

Tulajdonképpen nincs értelme alsós kisgyerekeknek tanítani ezt a verset. Az egész koncepció nem a szexuális latencia időszakába való.

A szexuális áthallás nélkül meg nagyon meg van csonkítva szegény vers.

Hosszú is, monoton is kisiskolásoknak.

tegnapelőtt 20:40
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Szabó Lőrinc még középiskolában is nehéz anyag. Az élete, a viselkedése, a nőkhöz és a szexualitáshoz való való viszonya miatt.
tegnapelőtt 20:44
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
Röhejesen hangzana egy alsóstól szavalóversenyen.
tegnapelőtt 20:49
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
tegnapelőtt 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!