Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan 2 éves, aki nem...

Van olyan 2 éves, aki nem takarózik ki?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 13:06
 1/10 Viki233 ***** válasza:
sztem nincs...
2010. nov. 5. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem sincs. vegyél hálózsákot ha zavar. nekünk van de annyit mozog éjjel hogy azzal a lendülettel esne le az ágyról mint egy kukac.
2010. nov. 5. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs. Viszont a 2 és fél éves lányomon mostanában vettem észre, hogy már néha éjjel álmában visszatakarózik valahogy.
2010. nov. 5. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs, mi is két évesek vagyunk. Kb. két hónappal ezelőtt vetettem le róla a hálózsákot, gondoltam előbb- utóbb meg kellene szokja a paplant. Nem mondom, hogy nem haladunk a jó felé, de lassan. Most már nem takarózik ki olyan gyakran, szerencsére nyöszörgéssel jelzi, hogyha kitakarózva fázik.
2010. nov. 5. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 28 hónapos, 1 hónapja kezdődött a takaró mániája és ha felébred éjszak és kilóg a lába máris hív, hogy takarjam be. De ez gyerekfüggő szerintem
2010. nov. 5. 13:40
 6/10 Viki233 ***** válasza:
de ez már milyen ari h hív h takard be:) de szeretnék már én is babát:) irigyellek titeket:)
2010. nov. 5. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
ha van, az nem az enyém...már nagyon régen lerúgja álmában a takarót, vagy annyit forog hogy lekerül róla, kb. úgy 6-7 hónapos kora óta állandóan takragatni kell.
2010. nov. 5. 13:52
 8/10 A kérdező kommentje:

igen, hálózsákot adok rá, azt leveszi

úgyhogy mostanában inkább rendesen felöltöztetem, a harisnya alól nem tudja lehúzni a zoknit :-)

csak érdekességképp kérdeztem, szerintem sincs ilyen kisgyerek

2010. nov. 5. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Enyém is kitarózik :( Már gondoltam ,hogy varratok neki egy hálózsákot, ami alul "lyukas", hogy mozogni azért tudjon, mert már nem rácsosban alszik.
2010. nov. 5. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen van, az enyém :) gyűlölte a takarót, egészen addig míg el nem kezdtünk játszani vele. Onnantól viszont szereti. A kis takarót ő is ledobta véletlenül, de a rendes felnőtt nagytakarót nem. Azalatt mozoghat rendesen. Egyébként felébred, ha fázik, így nincs is ebből gondunk.
2010. nov. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!