Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekre adtok zoknit...

2 éves gyerekre adtok zoknit éjszakára, ha állandóan kitakarózik?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 13:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én mostanában adok. Kb. egy hónapja.
2010. nov. 5. 13:04
 2/16 anonim ***** válasza:
igen
 3/16 anonim ***** válasza:

A lányom állandóan kitakarózik :( volt hogy adtam rá zoknit levette. és én is úgy gondolom hogy legalább éjjel szellözzön a lába ne legyen rajta cipő meg zokni se.

mivel két éves rugdalozóba meg lábfejes nadrágba már nem dughatom de a lakásban kb. 21-22 C van még soha nem volt náthás meg fel se fázott. Nyilván ha eü. hátránya lenne akkor kitalálnék valamit pl. varrnék nagyméretü lábfejes nadrágot.

4/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Tegnap pld. fürdés után nem adtam rá azonnal a zoknit, mert megszólalt a mobilom, és beszéltem rajta egy rövidet. De azonnal szólt, hogy 'kéjem a zoknit'. Szóval még kéri is. Nyilván nem véletlenül.
2010. nov. 5. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, adok rá.
2010. nov. 5. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én lányomról le se lehet venni alváskor... :) Igaz ő már 3 éves,de tavaly télen is mindig zokniban volt,pedig hálózsákban alszik.
2010. nov. 5. 13:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Az 1. meg a 4. vagyok már megint. Ugyanakkor igaza is van az 5. válaszolónak, hogy talán egészségesebb nélküle. Mi is zokni nélkül alszunk, és gyerekként úgy emlékszem, soha nem aludtunk zokniban, pedig családi házban laktunk, cserépkályhás fütésünk volt, és éjjel már igen hidegek voltak, hát még hajnalban meg reggel. Szóval le fogom majd róla szoktatni később :)
2010. nov. 5. 13:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Az én 2.5 évesem bodyban(pelenkás még)+talpas naciban,vagy egybe pizsirugiban alszik.A takarót egyáltalán nem viseli el,nálunk 23 fok van.
2010. nov. 5. 13:23
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is adok,lábfej nélküli pizsamában,rövid ujjú bodyban alszik,zoknival.

A lábfejes pizsirugikat nem szereti,a hálózsákot sem.

Sokat tekereg,ezért gyakran rápillantok,hogy be van-e takarva.

2010. nov. 5. 13:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, rövid újjú bodyban alszik? Én még hosszú újjúban is fázom éjszaka. Pedig nem vagyok egy fázós.
2010. nov. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!