Mit szóltok az új kormánytervezethez? Megszüntetik a gyes melletti munkavégzést. Csak heti 30 órában lehetne gyes mellett dolgozni.
Ezzel megint csak kiknek kedveznek...
Azzal nem számolnak, hogy az ember hamarabb visszamegy inkább dolgozni gyes mellett, így adózni is hamarabb adózik. Mint ahogy most akarják biztos mindenki majd tartja a markát 2 évig mert mindek menjen vissza.
A gyest meg 3 évig fizetik a sok segélyen élőknek.
Kérlek ne e maroktartáson akadjatok ki csak szimbólikusan értettem. Csak bosszantó hogy egy kicsit jobb lenne az anyagi helyzet ha azt is kapnánk mellette. Mint most a gyed amit adnak....egy kicsit kárpótolná a kimaradást
Hát most ez tényleg így lesz?? El is fogadták már?? Én úgy tudtam, csak tervezet....
Velünk spec. jól kiszúrnak ezzel...
Mivel nálunk NINCS állami bölcsi, így magánba kell adnom a gyerekemet. És mivel a fizetésem mindösszesen 10 ezer forinttal több mint a gyedem ezért a gyesből terveztem kifizetni a bölcsit. ha most ezt elveszik akkor a fizetésemből fizessem ki a bölcsit más neveli egész nap a másfél éves pici lányomat és "cserébe" én meg húzom az igát 8 órában és még xarabbul is áll majd a családi kassza....na gratulálok :((((((((
(ja tenném hozzá hogy nem viccből megyek vissza dolgozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!