Mit szokott írni a Mikulás a leveleiben?
Figyelt kérdés
Szeretnék küldeni két kisgyereknek levelet meg egy is meglepit a Mikulás nevében.Pár sort írnék csak,de nem tudom mit szoktak ilyenkor.Nem saját gyerekek,így nem ismerem a vágyaikat.Írnátok valami tippet?Vagy ha rendelt már valaki ilyet abban mi volt a szöveg?2010. nov. 5. 09:46
1/2 anonim 

válasza:

Kedves xy!
Remélem, nagyon örülsz az ajándékaidnak. Tudnod kell, hogy itt, Lappföldön a Föld össze gyerekét figyelem, így téged is. Örömmel tapasztaltam, hogy ebben az évben nagyon jó gyerek voltál, segítettél szüleidnek és pajtásaidnak. Maradj mindig is ilyen jó. Lassan itt a Karácsony, viselkedj addig is így, hogy gyönyörű ajándékokat kapj az angyalkáktól/ Jézuskától.
Üdvözlettel:
Mikulás
Esetleg valami ilyesmi? :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ilyenre gondoltam csak megfogalmazni nem tudtam.
2010. nov. 5. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!