7 évesemnek délutánra a semmiből elkezdett fájni a füle. Melegítettük és kapott fájdalom csillapítót. Mit lehet még tenni hogy múljon?
Figyelt kérdés
Ha holnapra sem múlik akkor nyilván doki lesz a vége.tegnapelőtt 22:56
1/4 anonim válasza:
A melegítés nem mindig jó, sőt, van, hogy pont ártasz vele.
2/4 anonim válasza:
2 féle fülgyulladás van, az egyikre pont rossz a melegítés.
3/4 anonim válasza:
Nekem is így volt a kisfiam.
Semmiből jött a fulfajas, én nem tettem semmit rá neki.
Elvittem orvoshoz
Fulgyulladasa volt
4/4 anonim válasza:
A fülgyulladás általában ilyen, ha gennyes fülgyulladása van. Hírtelen kezd el fájni, nagyon fájdalmasan és gyulladáscsökkentőt írnak fel. (A másik a savós, az nem jár hírtelen fájdalommal, sőt sokszor fájdalommal sem, "csak" felgyűlik a folyadék a dobhártya mögött és rontja a hallást. A savós fülgyulladás "sunyi" betegség). Ráadásul ha hírtelen elmúilik a fájdalom az nem a gyógyulás jele, hanem átszakadt a dobhártya és csökkent a nyomás ideiglenesen. Mindenképp orvosnak kellene látnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!